ȘTIREA DE BINE! Vasile Lupașc a publicat, gratuit, două dintre cărțile sale audio. Unde le puteți asculta

Că lumea este în continuă schimbare și că trebuie să ne adaptăm la noile condiții este un lucru din ce în ce mai evident în aceste zile. Fie că vorbim despre școală, cărți, serviciu sau orice alt domeniu al vieții noastre, perioada prin care trecem acum ne-a învățat că trebuie să schimbăm unele lucruri în existența noastră zilnică.

De aceea, scriitorul târgoviștean Vasile Lupașc a gândit o acțiune care să îi ajute pe cei mici și nu numai să aibă zile mai frumoase. Este vorba de publicarea gratuită pe Youtube și pe blogul Editurii Rhea, pe care o conduce, a cărților sale audio.

În aceste vremuri ”interesante”, în care avem nevoie de cât mai multe activități care să ne facă izolarea mai plăcută, sau poate chiar constructivă, am decis publicarea integral gratuită, a cărților mele audio. Puteți găsi deja la https://www.editura-rhea.com/blog/ , „Furia Zimbrului”, în interpretarea domnilor Marcel Iures și Mircea Albulescu, muzica, Gheorghe Zamfir și teatrul radiofonic „Viata si dupaviata lui Vlad Vodă”. Distribuția fabuloasă a acestei piese produsă de Radio Romania încă mă face să mă întreb dacă nu cumva am visat.

Noi toți, mai ales copiii, avem nevoie de modele, de oameni și caractere la care să ne raportam când trecem prin situații dificile sau chiar dure. Pentru drumul lor în viață , cei mici au nevoie de ”apa vie”, de forța și credința în forțele proprii, în neamul și în rostul istoric al României.
Au existat vremuri mai grele decât acestea. Haideți să avem grijă unii de alții, să ne relaxam și din când în când, să mai prindem putere din poveștile despre ”cei ce ne-au dat nume” ! a declarat pentru Gazeta Dâmboviței, Vasile Lupașc Sfinteș.

Cele două cărți audio pot fi accesate gratuit: Viața și dupăviața lui Vlad Vodă  și Furia Zimbrului

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro