Scriitorul Vasile Lupașc vă invită la “Atelier de Literatură”, mâine, la Tony Bulandra!

O seară inedită la Târgoviște, unde vom putea participa la o prelegere deosebit de interesantă. Mesajul scriitorului descrie tot ce se va întâmpla în seara de sâmbătă, la Teatrul Tony Bulandra.

“2019 este oficial Anul Cărții în România.
Așa-i că nu mulți dintre domniile voastre știați?
În afară de acest atelier de literatură care s-a plimbat prin mai multe orașe din Țară și din Spania, nu s-a mai întamplat nimic, din câte știm noi.

Pe 14 decembrie vom povesti la Teatrul Bulandra din Târgoviște despre cum se naște o carte, cum o idee venită departe, în arșița Braziliei, s-a transformat mai întâi într-o poveste vorbită despre Vlad Vodă, după în manuscris, iar mai apoi într-o trilogie aflată pe zeci de mii de rafturi din casele românilor.

Ne vom lămuri de ce scriem, cum scriem, pentru cine stăm nopți întregi în fața tastaturii, ce răspundem editurilor care vor să ne masacreze cartea sau celor care au cu adevărat idei pozitive, cum gestionăm relația cu cititorii, cât compromis intră în tansformarea unei cărți de 365 de pagini într-o piesă de teatru cu durata de o ora, ce înseamnă transpunerea imaginilor din mintea scriitorului în imagini proiectate pe ecran, și câte și mai câte.

Vă așteptăm pe 14 decembrie, la ora 17, la teatrul Bulandra din Târgoviște să celebrăm împreună Anul Cărții în România!”

BMG


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro