Programul Festivalului Internațional de Nai “Gheorghe Zamfir”, ediția a III-a

Găeşti, 1-4 septembrie 2016

Joi, 1 septembrie 2016:

Deschiderea Festivalului și conferința de presă  – la Clubul Arctic (fostul Conac Olănescu), situat în Parcul Central, începând cu ora 16:30; seara se încheie cu un recital  al Maestrului Gheorghe Zamfir și al artistului Aydin Yavaș, în acompaniamentul Orchestrei Simfonice “Muntenia”, sub bagheta dirijorului Alexandru Ilie. Accesul se va realiza numai pe baza invitațiilor adresate de organizatori.

Vineri, 2 septembrie 2016:

Ziua a doua a Festivalului Internaţional de Nai “Gheorghe Zamfir” este dedicată muzicii simfonice. Concertul se va desfășura la Casa de Cultură “Dumitru Stanciu” a orașului Găești, începând cu orele 19:30. Maestrul Gheorghe Zamfir, împreună cu invitații săi –  naistul Jean Luc Faraux, soprana Irina Baianț, Claudia Iordache și Aydin Yavaș – vor interpreta lucrări din opere celebre și musicaluri, concerte instrumentale sau lucrări ale muzicianului Gheorghe Zamfir, acompaniați de Orchestra Simfonică “Muntenia”, dirijor Daniel Jinga. Accesul se va realiza pe baza invitațiilor.

Sâmbătă, 3 septembrie 2016:

Evenimentul va avea loc în Parcul Central, de la orele 19:30, și va cuprinde muzică din repertoriul pop-simfonic, interpretată de invitați de marcă ai Maestrului Gheorghe Zamfir. Printre aceștia se numără profesorul Cornel Pană, naistul Costel Enache, Vlad Spătaru, renumita soprană Irina Baianț, Ana Cebotari, dar și celebrul Francesco Napoli. Artiștii vor fii acompaniați de Orchestra Simfonică “Muntenia”, dirijor Daniel Jinga.

Duminică, 4 septembrie 2016:

Ziua a patra a Festivalului va cuprinde un regal folcloric alături de orchestra “Lăutarii”, din Chișinău, condusă de Maestrul Nicolae Botgros. Vor urca pe scena Festivalului: Vlad Spătaru, Vasile Iovu, Costel Pană, Rodica Anghelescu, Daniela Ghiță şi, bineînțeles, muzicianul Gheorghe Zamfir. Concertul se va desfășura în Parcul Central, începând cu orele 19:30. Accesul publicului la evenimentele din 3 şi 4 septembrie, va fi gratuit.

Prezintă Irina Baianţ.

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro