Nume mari ale scenei româneşti dau viaţă poveştii lui Vlad Vodă Ţepeş

Mircea Albulescu, Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Irina Movilă, Ştefan Velniciuc, Eugen Cristea, Mircea Rusu, Mihai Dinvale, Mihai Niculescu, Mircea Constantinescu fac parte din distribuţia de excepţie a piesei “Viaţa şi dupăviaţa lui Vlad Vodă Ţepeş”, care va avea premiera duminică, de la ora 20.00, pe www.legend-of-vlad.ro şi pe www.cjcd.ro.

Regizorul Vasile Manta este unul dintre cei mai titraţi regizori ai Teatrului Radiofonic Naţional, având la activ peste 80 de spectacole regizate cu unele dintre cele mai mari nume ale scenei româneşti.

Piesa de teatru radiofonic vine să completeze proiectul scriitorului Vasile Lupaşc de a-l înfăţişa pe voievodul român care a domnit la Târgovişte, despre care s-au scris de-a lungul timpului multe nedreptăţi. Târgovişteanul este autorul a două volume despre viaţa lui Vlad Ţepeş, sub forma unui roman istoric, a realizat o operă rock, un spectacol medieval şi cărţi audio, a lansat recent o carte pentru copii cu povestea domnitorului şi un documentar în care sunt şi scene istorice.

Click aici pentru a asculta un fragment din piesa de teatru radiofonic “Viaţa şi după viaţa lui Vlad Vodă Ţepeş”

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro