Mâine se dă startul festivalului „Padina Folk”. Pentru siguranța participanților și turiștilor vor fi prezente echipaje de intervenție.

 

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, va organiza, în zilele de 15 şi 16 august 2019, un eveniment la înălţime: Festivalul „Padina Folk”. Iubitorii muntelui şi ai muzicii de calitate se vor bucura de întâlnirea cu artişti îndrăgiţi, într-un cadru natural deosebit, în zona Telecabina Peştera din Munţii Bucegi, comuna Moroieni. Obiectivele principale ale evenimentului sunt: promovarea turistică a zonei şi promovarea muzicii folk.

Fiind un eveniment care adună un număr mare de vizitatori, pentru ca participanţii şi turiștii prezenţi sa se simtă în siguranță, va fi prezent un echipaj de intervenţie (cu o autospecială de stingere) şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Pucioasa care vor asigura în această perioadă intervenţia în cazul producerii unei situaţii de urgenţă.

Cadrele Serviciului Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor (SPIRC) şi voluntari ai ISU Dâmboviţa vor organiza în cea de a doua zi a festivalului un punct de informare preventivă. Aceștia vor da turiştilor diverse materiale informative (pliante şi flyere) în care vor găsi recomandări, măsuri preventive şi modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă.

La acest vor fi prezenți:

În data de 15 august 2019 : Mircea Baniciu, Vasile Şeicaru, Maria Gheorghiu, Cătălin Stepa şi Adrian Bezna.

În cea de-a doua zi a festivalului, 16 august 2019, ne vor încânta cu muzică bună: Andrei Păunescu, Trupa Calendar, Magda Puşkaş, Nicu Zotta şi Cristi Corcioveanu.

Spectacolele vor avea loc începând cu ora 18.30.

Accesul este liber.

Vă aşteptăm, aşadar, să ne bucurăm împreună de “Padina Folk”, un festival plin de emoţie, dedicat celor care vor să trăiască o experienţă unică într-un peisaj superb din Munţii Bucegi, uniţi de pasiunea pentru muzica folk.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro