La Teatrul Dramatic Tony Bulandra din Târgovişte, “crizele” au început încă din foaier

 

Piesa “Crize … sau încă o poveste de dragoste” de Mihai Ignat în regia lui Mihai Vântu, a fost pregătită tehnic şi scenic pentru Sala Studio a Teatrului Dramatic Tony Bulandra. Aseară, de la ora 19, o parte din publicul care se aştepta să-i vadă pe Mircea Silaghi, Cosmina Lirca, Ilie Ghergu şi Daniela Stângă, au fost nevoiţi să amâne în acest debut de an “o poveste de dragoste”, însă nu şi “crizele”.

 

La 18 30  casa era deja închisă şi lumea continua să vină, astfel că în ultimele minute s-au pus în vânzare şi locurile rezervate.

Nu era suficient şi, cum românul este om nu doar cu scaun la cap, personalul teatrului a început să adune de prin încăperi scaune cu spătar şi fără, scaune de vară şi iarnă, scaune cu maxim patru picioare, aşa încât a reuşit să mărească numărul spectatorilor şi să micşoreze cantitatea de oxigen din sală. Ba chiar asistam nostalgic la povestea fierbinte de amor universal, care se creiona  înainte de stigerea luminilor…Gigi o ţinea în braţe pe Mimi, Niki pe Viki, Mimi îi respira în ureche lui Niki, Lili lui Viki, Gigi mutase piciorul drept pe scaunul 8 şi completa microfusta lui Pisy…

Atenţie se sting lămpile!!

O seară fierbinte cu crize şi poveşti de dragoste, afară, în sală şi pe scenă.

Şi cine spune că târgoviştenii nu iubesc teatrul?

Peste treizeci de persoane care au făcut cale-ntoarsă, plecând numai cu “crizele”, vor veni data viitoare să ia şi povestea de iubire. Maxim!

 

p.s. în seara asta facem sport extrem – Bungee Jumping de la ora 19…

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro