La teatru vine Furtuna…în avanpremieră

Vineri, 28 februarie, începând cu ora 19.00. teatrul Tony Bulandra va fi gazda unui nou spectacol, Furtuna. Piesa scrisă de Alexandr Ostrovski a fost pusă în scenă de Dumitru Acriș și îi are în distribuție pe Delia LAZĂR, Antonia IONESCU MICU, Sebastian BĂLĂȘOIU, Cristina DUMITRA, Ovidiu USVAT și Virgil AIOANE.

Piesa Furtuna reprezintă apogeul artistic în creația dramaturgului Ostrovski, prezintă drama unei familii din Rusia, prăbușită în propria mocirlă, lipsită de adevăr unde relațiile dintre părinți și copii, soț-soție sunt simboluri ale ipocriziei sociale.

”Spectacolul  Furtuna prezintă istoria unei femei cu o lumină interioară aparte, legată de Dumnezeu, care există într-o lume lipsită de voință, unde cei care o înconjoară sunt slabi și lipsiți de credință. Furtuna vine pentru a trezi sufletele omenești și tot ce este viu în oameni. Pentru fiecare personaj, reprezintă un factor diferit…o prevestire, începutul unei noi vieți, proces de curățare interioară, vocea Celui de sus care previne unele evenimente sau pedeapsă pentru păcate.” spune regizorul Dumitru Acriș.

Sâmbătă va avea loc premiera piesei, la aceași oră 19.00.

Biletele se găsesc la Agenţia Teatrală
tel: 0040 245 210046 SAU 0735.521.695


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro