La teatru vine Furtuna…în avanpremieră

Distribuie:

Vineri, 28 februarie, începând cu ora 19.00. teatrul Tony Bulandra va fi gazda unui nou spectacol, Furtuna. Piesa scrisă de Alexandr Ostrovski a fost pusă în scenă de Dumitru Acriș și îi are în distribuție pe Delia LAZĂR, Antonia IONESCU MICU, Sebastian BĂLĂȘOIU, Cristina DUMITRA, Ovidiu USVAT și Virgil AIOANE.

Piesa Furtuna reprezintă apogeul artistic în creația dramaturgului Ostrovski, prezintă drama unei familii din Rusia, prăbușită în propria mocirlă, lipsită de adevăr unde relațiile dintre părinți și copii, soț-soție sunt simboluri ale ipocriziei sociale.

”Spectacolul  Furtuna prezintă istoria unei femei cu o lumină interioară aparte, legată de Dumnezeu, care există într-o lume lipsită de voință, unde cei care o înconjoară sunt slabi și lipsiți de credință. Furtuna vine pentru a trezi sufletele omenești și tot ce este viu în oameni. Pentru fiecare personaj, reprezintă un factor diferit…o prevestire, începutul unei noi vieți, proces de curățare interioară, vocea Celui de sus care previne unele evenimente sau pedeapsă pentru păcate.” spune regizorul Dumitru Acriș.

Sâmbătă va avea loc premiera piesei, la aceași oră 19.00.

Biletele se găsesc la Agenţia Teatrală
tel: 0040 245 210046 SAU 0735.521.695

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro