IPOTEZE DE LUCRU – Iulian MAREȘ – O propunere idioată…

Am citit că „liderul deputaţilor USR-PLUS Ionuţ Moşteanu îi propune prim-ministrului Florin Cîțu să preia toate spitalele și să le treacă în subordinea Ministerului Sănătății. Moșteanu îl sfătuiește pe Cîțu să înceapă cu unităţile medicale ale MApN, SRI, SIE, MAI. „Am auzit că acolo e mai mult loc, sunt mai bine dotate, e o atenţie mai mare faţă de bolnavi. Nu trebuie să existe români mai speciali în lupta cu boala”, a transmis Moşteanu prin intermediul contului său de facebook.”

 

Cred că pe la usereplus bântuie duhul prostiei. Cu toată simpatia mea pentru această formațiune politică, mai rar așa incapacitate de a învăța din greșeli. Această propunere e idioată și lipsită de o logică elementară.

Cred că ne amintim toți că, în focul pandemiei, la conducerea spitalelor desemnate să fie linia întâi în lupta împotriva Covid au fost numiți medici de la MApN, iar Ministerul Sănătății a fost trimis pe banca de rezerve.

Spitalele la care se referă domnul deputat funcționează mult mai bine tocmai pentru că nu au fost în subordinea Ministerului Sănătății. Plus că, atenție, pacienții care beneficiază de serviciile lor sunt toți cetățenii, accesul nu este limitat.

Aceastp dezinformare pe care o practică unii de la USR, mai ales, este precum creanga de sub picioare pe care și-o taie singuri. Oameni buni, nu vă pricepeți la jocul ăsta, e de grădiniță ceea ce faceți. Treziți-vă, până nu e prea târziu…

Gândirea „tovărășească” din spatele propunerii e uluitoare. Zic nu numai să confiște spitalele, dar și să trimită managerii la Canal, vreo 5 ani, să se învețe minte. Cum îndrăznesc chiaburii ăștia cu epoleți să stea în calea făuririi omului nou de către USR? Tocmai acum, când vedem zorii unei societăți noi in România?

 

IULIAN MAREȘ este jurnalist, absolvent de științe politice și, desigur, absolvent de „Carabella” târgovișteană…

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro