Din nou victorioși! Vezi aici despre cine este vorba

Corul Appassionato condus de dirijorul Florin Badea, a participat în perioada 6-8 septembrie la Festivalului Internaţional Coral ”Liviu Borlan” de la Baia Mare.

La această a treia ediție a concursului au participat 10 coruri din România, Slovacia și Ucraina, corul dâmbovițean câștigând, așa cum ne-a obișnuit locul I.

Florin Badea, dirijorul și coordonatorul Corului Appassionato a mărturisit că este pentru prima dată când participă la acest concurs și că organizarea a fost excepțională. Cele 10 coruri trec printr-o selecție preliminară înainte de a ajunge să concureze. Din acest motiv concurența a fost foarte mare, corurile venind în fața juriului cu ce au avut ele mai bun. ”Am luat premiul I, un premiu foarte valoros, premiul II l-a obținut Slovacia, iar premiul III Oradea, tot așa cu un cor foarte bun. Într-adevăr o ediție organizată la cele mai înalte standarde.” a continuat dirijorul Florin Badea.

De asemenea, Florin Badea a ținut să mulțumească Consiliului Muncipal Târgoviște, dar și Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat de fiecare dată Corului Appassionato.

foto: Florian Ispas

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro