Centrul Judeţean de Cultură: Munteanu a revenit în funcţie de conducere! Este aşteptat şi Corneanu!

După demisia directorul Centrului Judeţean de Cultură, Radu Alexandru, postul de conducere a rămas vacant. Instituţia este acum pe mâinile Cristinei  Munteanu, nimeni alta decât fosta directoare a Filarmonicii Muntenia. Aceasta s-a întors în instituţie în luna septembrie prin decizie judecătorească. Munteanu a câştigat procesul intentat CJD şi a fost repusă în funcţie de conducere, cu obligaţia plăţii drepturilor salariale pierdute în perioada aprilie 2010 – august 2012.

Imediat după demisia lui Radu Alexandru, se vorbeşte despre revenirea la conducerea culturii judeţene a lui George Corneanu, fost director al Centrului pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale. 

Este posibil ca noua conducere să nu mai agreeze structura realizată în 2010 care a strâns sub o singură conducere Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dâmboviţa, Şcoala Populară  de Arte şi Meserii „Octav Enigărescu”, Serviciul Cultură, Sport, Sănătate din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi Filarmonica Muntenia Târgovişte. O eventuală desfiinţare, însă, va putea fi pusă în practică doar prin decizia consilierilor judeţeni.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro