CĂRȚILE PRIETENILOR NOȘTRI

Ioana Amalia DRAGOMIR este prezentă, în fiecare săptămână, în pagina de cultură din Gazeta Dâmboviței. Salutăm lansarea romanului ei – Sfera – care a avut loc sâmbătă, 24 iulie… 

 

   Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei orașului Fieni și la el au participat din partea editurii Bifrost editorul Andi Dumitrache, poeta, dramaturgul, prozatoarea, eseista şi traducătoarea Clelia Ifrim, membră a Asociaţiei Internaţionale a Scriitorilor şi Artiştilor din SUA și scriitorul constănțean Dumitru Nicolae, cărora li s-au alăturat doamnele profesoare Aurora Solomon si Gabriela Mănoiu, care i-au modelat personalitatea autoarei, ilustratoarea Andreea Chiornita, doamna bibliotecar Maria Avrămescu și etnologul dâmbovițean Ion Bratu.

   „Sfera” este un roman fantastic care prezintă povestea Sabrinei, sub formă de călătorie inițiatică, în care aceasta își descoperă puterile magice și modul în care le poate folosi pentru a salva lumea. Întreaga acțiune are loc într-o lume magică ce interacționează în diverse puncte cu lumea reală, dar în care Sfera menține totul în echilibru. Atunci când Sfera este pusă în pericol, Sabrina și prietenii săi fac tot posibilul pentru a evita distrugerea echilibrului și, implicit, a întregii realități cunoscute, fără să știe că, în Sferă, soarta lor este deja scrisă. „Sfera” este o poveste despre prietenie, dar și despre sacrificarea binelui personal pentru binele colectiv. Primul volum face parte dintr-o serie de 5 volume, următorul fiind planificat pentru noiembrie 2021.

   Ioana Amalia Dragomir, autoarea romanului „Sfera”, a absolvit matematică-informatică la Colegiul  Național „Constantin Carabella” din Târgoviște și a urmat studiile la Facultatea de Automatică și Informatică din „Universitatea Valahia”. Deși este inginer automatist, activează de 9 ani în domeniul marketing online și content writing, iar de un an a transformat scrisul în job cu normă întreagă, scriind și publicând numeroase articole pe teme variate, în publicațiile online. În afară de romanul „Sfera” și de alte două cărți aflate în lucru, autoarea publică săptămânal, în fiecare miercuri, proze scurte și articole în gazeta noastră și periodic în revista Art Kibo Titan.

   Tânăra prozatoare ne îndeamnă să citim și să nu uităm să visăm…  „Atunci când realitatea în care trăiți nu vă mai place, închideți ochii și construiți o lume nouă în care puteți fi orice. Micile momente în care ne desprindem de real pot fi acel „ceva” care ne dă forța necesară pentru a ne ridica a doua zi. Recomand tuturor un exercițiu de imaginație zilnic de 15-20 de minute – pentru mine a făcut întotdeauna minuni.”

   Succes mai departe, Amalia! Prietenii de la „Gazeta Dâmboviței” sunt alături de tine.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro