Caravana Filmelor TIFF 2014 ajunge la Târgoviște, în septembrie

Cea de-a V-a ediție a Caravanei TIFF va ajunge anul acesta și în Cetatea de Scaun a Târgoviște pentru publicul cinefil din zonă.

Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), continuă proiectul Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino și în anul acesta când împreună cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo, Istanbul şi Odessa, vor fi aduse în atenţia publicului filme de succes, premiate la TIFF, punând accent totodată pe cele mai iubite filme româneşti ale anului.

“Proiectul îşi propune să ofere oamenilor care locuiesc în oraşe fără cinematografe experienţa cinema-ului de calitate. Alături de celelalte caravane din ţările partenere, evenimentul ajută la popularizarea celei de-a şaptea arte şi la promovarea unor filme româneşti care încă nu sunt cunoscute pe deplin în toată ţara. Fiecare ediţie s-a dovedit a fi un succes, iniţiativa noastră a fost primită cu interes şi sperăm că şi în acest an Caravana va fi apreciată de public”, a declarat pentru Mediafax Tudor Giurgiu, preşedinte TIFF.

La capitolul filme româneşti, Caravana TIFF aduce peliculele “#Selfie”, de Cristina Iacob, “Câinele Japonez”, de Tudor Cristian Jurgiu, care a fost distins cu premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Debut la TIFF 2014, “Bucureşti, unde eşti?”, de Vlad Petri, “Domnişoara Christina”, de Alexandru Maftei, “Sunt o babă comunistă”, de Stere Gulea, şi “Love Building”, de Iulia Rugină.

Citește și:  TABĂRA DE VARĂ PENTRU COPII ŞI TINERET, „FIENI, 100 DE ANI DE CIMENT”

Slide65-300x300

Citește și:

PESTE 250 DE BILETE DE TRATAMENT, PENTRU PENSIONARII DÂMBOVIȚENI

Capture

 

Citește și:

GENERAŢIA HANNAH MONTANA, INTERESATĂ DE… OLĂRIT mester olar ovidiu stefan dumitrescu, atelier de olarit

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro