12 copii din Pietroșița au venit la Târgoviște pentru Take, Ianke și Cadâr

La inițiativa profesorului Vasile Popa și cu sprijinul profesorilor însoțitori Ivan Daniela, Ariton Elena și Gaman Oana, 12 elevi de la școala din Pietroșița s-au bucurat de una dintre cele mai cunoscute piese de teatru jucate la Târgoviște – Take, Ianke și Cadâr, care s-a jucat duminică, 27 octombrie la Teatrul Tony Bulandra.

Fascinația artei dramatice românești a produs un declick în sufletul celor mici, acestia fiind la vârsta întrebărilor si a căutărilor. O piesa spumoasă cu actori foarte buni ce au adus zâmbetul pe fața copiilor ! O experiență pe care o vom repeta cu siguranță”, a fost mesajul profesorului Vasile Popa.

Elevii, de clasele a VI-a, a VII-a și a VIII-a, au fost încântați să cunoască lumea teatrului adult. Mai ales că majoritatea au venit pentru prima dată la teatru.

Cristiana Iordan, eleva in clasa a -7-a, ne-a mărturisit: Piesa mi-a plăcut foarte mult. Prin amuzament s-au aratat probleme reale, care se întamplă în viața cotidiană. Conflictul dintre religii, care a fost prezent in piesa de teatru m-a impresionat cel mai mult. Doi tineri de religii diferite, îndrăgostiți , nu puteau sa fie impreună din cauza religiei, o problemă mare pentru perioada în care întâmplările se petreceau. Consider ca piesa merita văzută.

Nici profesorii nu au fost mai puțin impresionați: Da, mi-a plăcut spectacolul….pe de o parte, a fost o picătură de …cultura ce ne-a împrospătat rutina unui sfârșit de săptamană, iar pe de altă parte a fost un prjlej de meditație asupra unui aspect des întalnit: gura lumii! De multe ori avem tendința să luam decizii pentru a evita o receptare negativă a celor din jur…Și uităm să ne privim în noi înșine, din păcate…, a declarat prof.Ivan Daniela.

teatru

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro