Concursul pentru directorii de şcoli, în octombrie

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, a anunţat astăzi că în luna octombrie va fi organizat concursul pentru posturile de directori pentru toate unităţile de învăţământ, de la grădiniţă la liceu.

„Una dintre componente va fi o probă scrisă naţională, iar cealaltă componentă, cea judeţeană, va fi extrem de atent monitorizată de noi. În felul acesta vom respecta în integralitate şi spiritul, şi litera legii”, a afirmat ministrul Educaţiei.


Acesta a mai spus că vor fi trimişi observatori care să se asigure de desfăşurarea în condiţii de intrasigenţă şi corectitudine a acestor concursuri.

Concursul se va desfăşura începând cu 12 octombrie – data probei scrise organizată la nivel naţional. Proba de evaluare a CV-ului şi interviul vor avea loc în perioada 13 octombrie-11 noiembrie.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 3 ganduri despre “Concursul pentru directorii de şcoli, în octombrie

 • 3 septembrie 2016 at 9:49
  Permalink

  Mi-e greu sa cred ca un minister certat cu morala si profesionalismul, va fi in stare sa organizeze un examen in mod profesionist, selectând ……competența! Cv-urile candidatilor, multi dintre ei fosti si actuali manageri, sunt pline de exagerari, informatii, multe dintre ele false. Criteriul de profesionalism trebuie urmarit pe baza realizărilor faptice ale candidatilor, nu pe apartenențe politice sau pe ……..realizari….ipotetice!!!Multumesc.

  Reply
  • 3 septembrie 2016 at 19:08
   Permalink

   Nu stiu din ce surse aveti informatiile, dar ele sunt eronate. Exista o grila de evaluare a cv-ului, iar pentru a primi punctajul din grila trebuie sa prezinti minimum o dovada certificata. Astfel, informatiile nu pot fi nici exagerate, nici false. Concursul nu evalueaza apartenenta politica (si cu toate ca nu apartin niciunui partid politic, nu cred ca aceasta impiedica pe cineva sa fie competent), nici realizarile noastre anterioare. El consta in trei probe: un test cu subiecte unice la nivel national, cv-ul cu documentele justificative si prezentarea proiecului de dezvoltare institutionala detaliat pentru un an scolar printr-ul plan operational. Poate pentru dumneavoastra aceste probe nu au legatura cu profesionalismul.

 • Pingback: Concursul pentru directorii de şcoli, în octombrie – Stiri Online 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca