Colegiul Economic ”Ion Ghica” a început înscrierile pentru Permisul ECDL

Elevii pot să facă un pas înainte şi să îşi obţină Permisul ECDL (European Computer Driving Licence). Astfel, competenţele lor digitale sunt recunoscute la nivel internaţional şi certificate pe termen nelimitat, elevii având oportunitatea de a echivala proba de Competenţe digitale din cadrul Bacalaureatului cu ECDL PROFIL BAC.

   Mai mult, dacă se înscriu şi susţin cel puţin un examen ECDL în perioada 14 septembrie – 18 decembrie 2015, pot câştiga unul dintre premiile IT oferite de Fundaţia ECDL ROMANIA.

   Fundaţia ECDL ROMANIA încurajează tinerii să opteze pentru instruire şi certificare IT la standard internaţional şi în anul şcolar 2015-2016, în situaţia în care astăzi, dobândirea aptitudinilor IT este o condiţie obligatorie pentru a face faţă cerinţelor tot mai ridicate în competiţia de pe piaţa muncii. Dovedirea competenţelor digitale şi încrederea în propriile abilităţi pot fi asigurate doar prin obţinerea unei certificări la standarde internaţionale.

Colegiul Economic ‘Ion Ghica“ este centru acreditat ECDL(European Computer Driving Licence) de 12 ani, are deja o tradiție în pregătirea și promovarea testelor de către candidați-elevi și angajați din învățământul preuniversitar,asigurind tuturor candidaților oportunitatea de a obține și de a-și certifica la un anumit nivel competențele digitale.

Permisul ECDL obținut în România este valabil în orice țară din lume în care este recunoscut standardul ECDL, nu are limită de valabilitate în timp.

Colegiul Economic a aplicat la momentul oportun în vederea obținerii acreditării, pentru a putea veni în întâmpinarea celor interesați, astfel încât aceștia să beneficieze în timp util de oportunitățile pe care acest program le oferă.

Condițiile oferite ca și centru de testare-calculatoare performante, manuale de teorie și teste on-line, asistență tehnică de specialitate, seriozitatea și competența celor implicați au convins pe mulți din cei care doresc să parcurgă acest program să aleagă acest centru de testare chiar dacă își desfășoară activitatea în alte licee sau colegii. Potrivit informațiilor oferite de Suzana Ilie, directorul liceului, 3 ani la rând Colegiul Economic ”Ion Ghica” s-a numărat printre primele 10 licee ca activitate și rezultate la certificările ECDL.

În acest an școlar au început deja înscrierile, care se fac pe tot parcursul anului, pentru testările care se susțin lunar.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro