DÂMBOVIȚA: Situație unică în țară! Nici un parlamentar PSD nu mai are funcție în partid!

PSD Dâmbovița înregistrează o situație unică, care, în ciuda zâmbetelor și a declarațiilor politicianiste, arată că ruptura dintre parlamentarii partidului și conducerea locală a partidului e reală. La Conferința Județeană de Alegeri a PSD Dâmbovița nici unul din cei șase parlamentarii PSD de Dâmbovița nu și-a depus candidatură pentru nici o funcție. Situația este unică la nivelul țării.

De la validarea rezultatelor Conferinței: Rovana Plumb, Leonardo Badea, Ionuț Săvoiu, Carmen Moldovan, Valentin Calcan și Stanciu Zisu sunt simpli membri de partid, care pot totuși participa la ședințele Biroului Politic Județean în calitate de invitați, fără a avea, însă, drept de vot. Deci nu pot influența decizia politică la nivelul partidului.

De exemplu,  senatorul Leonardo Badea este scos în decor după ani buni de participare la viața politică a partidului, cu funcții de conducere printre care președinte al organizației de tineret sau președinte executiv al PSD Dâmbovița. Înainte de conferința de alegeri acesta a scris pe pagina sa de facebook un citat din Ralph Waldo Emerson: “Nu merge pe unde te duce drumul, mergi pe unde nu există drum şi lasă o urmă”. Drumul politic a lui Leo Badea pare să nu mai ducă nicăieri.

Rovana Plumb, deputatul ministru cu care partidul părea că se fălește prin campaniile electorale, a ajuns simplu membru la Dâmbovița, deși la centru a ajuns până la funcția de președinte interimar al PSD.

Nici Ionuț Săvoiu, fost prieten al președintelui Țuțuianu, nu a mai avut loc la conducerea partidului. De altfel, președintele i-a transmis de mai multe ori că nu se pricepe la politică (“nu am deloc încredere în calitățile lui politice” A. Țuțuianu), în timp ce Săvoiu îi transmitea că uninominalul pentru președinții de consiliu județean “nu știu dacă a adus exemple bune pentru politica românească“.

DSC_0146_r

DSC_0152_r

DSC_0125_r

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro