Colegiul „Constantin Cantacuzino” din Târgovişte se pregăteşte de sărbătoare

În săptămâna 19-22 mai 2014, se vor desfăşura Zilele Colegiului, moment de celebrare a celor 95 ani de existenţă a şcolii. Spiritul sărbătorii va fi marcat de activităţi ce vor îmbina educaţia formală cu educaţia non-formală, manifestări ale talentului şi creativităţii elevilor şi profesorilor.

Astfel, luni va avea loc deschiderea Zilelor Colegiului Cantacuzino prin inaugurarea a trei expoziţii – de flori, fotografii şi desene, ce vor încânta ochii vizitatorilor. Elevii claselor a V-a şi a VI-a vor fi implicaţi într-un concurs de cunoştinţe despre activitatea stolnicului Constantin Cantacuzino. Vor fi prezentate produsele finale ale proiectelor derulate în anul şcolar 2013-2014: “Fabrica de aer curat”, Clubul de Teatru „Cetatea de Scaun” şi Clubul de Debate “Modus Dicendi”. Concertul “Lira lui Orfeu” va reprezenta un moment de sensibilitate artistică şi de armonie sonoră. Miercuri, cei mai buni elevi ai colegiului, de la clasa I la clasa a XII-a vor fi premiaţi din fondurile Asociaţiei de Părinţi Cantacuzini în cadrul evenimentului intitulat „Gala Performanţei”.
Apropierea de jubileu reuneşte profesori de altădată şi de azi ai colegiului, absolvenţi cu poveşti de succes, dar şi invitaţi de marcă, reprezentaţi ai instituţiilor partenere, sub un metaforic “Arc peste timp”, alcătuit din experienţă, dăruire şi muncă neobosită. Evenimentul va fi marcat totodată de lansarea Ofertei Educaţionale pentru anul şcolar 2014-2015 şi a noului număr al revistei colegiului, “Nuanţe Cantacuzine”.
Festivităţile se vor finaliza vineri, cu deschiderea Clubului „Plaiuri dâmboviţene” – loc de promovare a muzicii şi dansurilor tradiţionale din Judeţul Dâmboviţa şi o incursiune în lumea culturală şi ştiinţifică a municipiului Târgovişte – încununare a deschiderii culturale si a reuşitei educative a elevilor din Colegiul Naţional “Constantin Cantacuzino.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro