Cetăţenii europeni îşi aleg reprezentanţii în 2019 în mod responsabil! Stă în puterea ta să schimbi ceva!

Magazin Orient

Pentru a forma şi informa tinerii voluntari care au devenit vectori de informare în cadrul comunităţilor din care provin, precum şi echipa de proiect despre procesul de integrare europeană şi pentru a promova participarea lor la construcţia Uniunii Europene Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște organizează în parteneriat cu ED București și ED Vâlcea vizite la alte centre EUROPE DIRECT din Uniunea Europeană, respectiv Grecia în perioada 19 – 23 septembrie 2018.

Vizita noastră urmăreşte să le ofere voluntarilor şi echipei ED Târgovişte ocazia de a afla cum funcţionează alte centre EUROPE DIRECT din UE, dar şi de a se cunoaşte între ei, de a învăţa despre modul de viaţă şi despre felul în care aceste centre lucreză, despre  rolului tinerilor în construcţia Europei.

Se urmăreşte  sporirea motivaţiei şi a implicării în activităţile de voluntariat dezvoltate de centre EUROPE DIRECT, dar şi dobândirea unor abilităţi şi competenţe de lucru în echipă în activităţile de informare şi comunicare. La întoarcere participanţii vor prezenta rezultatele vizitei efectuate în cadrul unor evenimente în bibliotecile, şcolile şi liceele din care provin sau organizate de ED Târgovişte.

  • Obiectivele acţiunii:
  • asigurarea vizibilității centrelor și a brand-ului EUROPE DIRECT;
  • acțiuni menite să ofere Comisiei Europene vizibilitate și un feedback relevant obținut prin comunicarea cu cetățenii și media locală;
  • crearea/păstrarea unor legături între centrele EUROPE DIRECT din România, precum și din alte țări membre UE în scopul general unional;
  • împărtășirea exemplelor de bune practici.

Valeriana Comedie
Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro