Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Astăzi s-a lansat cea de-a șasea ediție a proiectul „Dincolo de aparențe”

Centrul de Prevenire a găzduit astăzi lansarea celei dea șasea ediții a proiectului „Dincolo de aparențe”. Ca în fiecare an părțile implicate în proiect sunt  IPJ Dâmbovița, Penitenciarul Mărgineni, Penitenciarul de femei Târgșor, Penitenciarul Găești, ISJ Dâmbovița și Universitatea Valahia prin Facultatea de Drept.

???????????????????????????????

La lansare au fost prezenți agent șef principal Victor Bucuroiu, inițiatorul acestui proiect, Marian Curculescu, din partea ISJ Dâmbovița, Camelia Herea, director adjunct la Penitenciarul Mărgineni, comisar șef penitenciare Cristian Borcănescu, dar și directorii școlilor care beneficiază de acest proiect.  De asemenea, prezenți au fost și voluntarii de la Facultatea de Drept din Târgoviște.

Noutatea acestei ediții a acestui proiect este faptul că activitățile s-au extins de-a lungul întregului județ și nu doar în Târgoviște, așa cum a fost până acum. Printre activități se regăsesc întâlniri organizate în unitățile de învățământ, participarea la ședințele cu părinții, dar și întâlniri cu reprezentanții IȘJ.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Scopul principal al proiectului este prevenirea și combaterea violenței în unitățile de învățământ din Dâmbovița, însă mai mult decât atât este vorba despre conștientizarea elevilor asupra faptelor de violențăpe care le fac și care, unele dintre ele, le pot aduce pedepse grave.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media