Ludovic Orban îi trimite ouă lui Adrian Năstase!

Unele dintre găinile aruncate peste gard în curtea ACL central, cu mesajul“Eu sunt Iohannis” și “Mi-e frică de dezbatere”, au supraviețuit incidentului și chiar au făcut ouă. Prezent astăzi la Târgoviște, președintele interimar PNL Dâmbovița Ludovic Orban a declarat că va trimite ouăle la Cornu, fostului lider PSD, Adrian Năstase, cu aluzie la ferma acestuia din județul Prahova. “Găinile au făcut și ouă. O să i le trimit lui Adrian Năstase.” a spus Orban, catalogând episodul și zvonul că Johannis se teme de dezbateri, drept “găinării lansate de găinarii din PSD“.

Orban a acuzat instituțiile statului că nu au luat măsuri pentru găsirea vinovaților: “Am sesizat Poliția, Parchetul, Direcția Sanitar Veterinară să se implice în această anchetă. Nici până astăzi nu am primit nici un răspuns.”  a mai spus Orban.

Mai multe găini , unele moarte, au fost aruncate marți dimineața în curtea sediului ACL de la Arcul de Triumf, trimitere la refuzul lui Klaus Iohannis, candidat la prezidențiale, de a participa la dezbaterile televizate la care a fost invitat de contracandidatul PSD, Victor Ponta.  Nimeni din staff-ul ACL nu a surprins momentul în care găinile au fost aruncate peste gard.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro