Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de joi, nr. 3658
2-12-2021

TÂRGOVIŞTE: Frigul îi mută pe elevi în alte şcoli. Vezi aici arondarea:

Mâine, elevii şi profesorii se întorc la şcoală, după două săptămâni de vacanţă. Pentru o parte dintre elevii târgovişteni, însă, cursurile nu se vor desfăşura în şcolile lor, ci în alte unităţi de învăţământ care îi vor găzdui până ce se va rezolva problema încălzirii.

Este vorba despre şase unităţi de învăţământ târgoviştene, ai căror elevi vor învăţa, temporar, la alte şcoli sau licee, până când centralele vor fi puse în funcţiune şi la ei în şcoală.

Astfel, potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar general adjunct, Ovidiu Băsceanu, cel puţin în prima săptămână de şcoală după vacanţă, care începe mâine, elevii de la Şcoala Smaranda Gheorghiu vor merge la Şcoala Grigore Alexandrescu, în schimbul II, elevii de la Şcoala Mihai Viteazul, la Şcoala Coresi, în schimbul II, elevii de la Petru Cercel, la Liceul Constantin Brâncoveanu, elevii de la Grupul Şcolar Nicolae Mihăiescu (Liceul 5), la Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino, în schimbul  I, pentru învăţământul de zi şi II, pentru clasele de la seral, elevii Liceului Spiru Haret, la C.N.C.Carabella, în schimbul II, iar elevii Şcolii Paul Bănică, la Şcoala Tudor Vladimirescu (ciclul primar şi clasele de step, în schimbul I) şi Liceul I.H.Rădulescu (schimbul II, clasele gimnaziale).

Din cele 11 şcoli în care exista problema încălzirii, în patru (Şcoala Matei Basarab, Şcoala Tudor Vladimirescu, Liceul Nr.1 şi Şcoala Nr.9) deja au fost puse în funcţiune centralele termice, iar mâine se va face acelaşi lucru şi la Şcoala Radu cel Mare.

Ovidiu Băsceanu spune că termenele pentru instalarea centralelor sunt stabilite pentru perioada 15 ianuarie-1 februarie, chiar dacă se doreşte devansarea acestora. “Avem promisiuni de data asta, în urma presiunilor făcute şi la GDF Suez, la constructori. A intervenit şi Consiliul Judeţean şi ministerul. Sperăm să devansăm un pic data. Oricum, prima săptămână, eu nu cred că se va schimba nimic, adică aceste şcoli vor fi arondate unde v-am spus. Dacă se grăbesc constructorii şi GDF Suez, cu atât mai bine, dar cred că săptămâna pe care o începem mâine, 6-11 ianuarie, vom merge după programul şi arondarea pe care vi le-am spus“, a declarat, pentru Gazeta Dâmboviţei.ro., inspectorul şcolar general adjunct Ovidiu Băsceanu.

 

 

Distribuie:

6 thoughts on “TÂRGOVIŞTE: Frigul îi mută pe elevi în alte şcoli. Vezi aici arondarea:

 1. Domnu Felix intrebati administratia din 2008 – 2012 cum a facut de a falimentat Termica, evident daca va intereseaza cu adevarat cum s-a ajuns in aceasta situatie nefericita pentru orasul nostru. Intrebati-va de ce orase ca Timisoara si Ploiestiul au reusit cu bani europeni sa-si modernizeze sistemul de termoficare.si acum sunt bine mersi Raspunsul -pentru ca au avut oameni care au gandit dincolo de mandat. Ghinionul domnului Primar ca a fost ales a doua oara si nu poate sa dea vina decat pe dumnealui pentru harababura cu incalzirea din municipiu.
  Cat despre centralele de ” aur de 24 de karate” de achizitionat de la o singura firma din Bacau prin intermediul Termicii in pragul falimentului cred ca stiti mai multe dar dar va faceti ca nu intelegeti de ce noul Consiliu ales in 2012 nu a aprobat Mega afacere deja aranjata de vechiul Consiliu.

 2. Nu e problema Consiliului Judetean sa administreze municipiul Tirgoviste, ci al primariei Tirgoviste.
  Primarul si city managerul de ce sunt platiti?
  City manager inseamna ca primeste bani publici pentru a conduce orasul!!!
  Se vede cum il conduce, nu?

 3. dupa o perioada de hibernare, domnul Tutuianu A, a iesit si el din casa unde e bine si cald, nu?
  domnule, de ce psd-ul nu a fost de acord cu proiectul centralelor inca din 2012?
  lumea trebuie sa stie de voi ce faceti!

 4. Si la blocul social B02 de pe Constantin Brancoveanu, cand da drumul ? Ne-am saturat de atatea amanari, promisiuni si minciuni…am innegrit peretii de igrasie si nu mai suportam lipsa caldurii pana acum si a apei calde din data de 1 Mai 2013. Sunt peste 10 copii minori in bloc afara de persoane varstnice…De ce blocurilor vecine( B01 si D0) li s-a dat drumul la caldura si noua, nu? De ce trebuie sa suportam noi pentru „disputa” electorala si a intereselor de tot felul ?

 5. multumiti din inima conducatorului iubit tutuianu probabil a stat la caldurica sf de an trebuia sa nu aiba somn pana nu rezolva problema asta

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media