Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam, Dang Tran Phong, în vizită la Universitatea Valahia

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a avut onoarea de a primi ieri, 9 iulie 2019, vizita Excelenței Sale, domnul Dang Tran Phong, Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam în România.

Domnul ambasador a fost întâmpinat de rectorul universității, conf. univ. dr. Călin Dinu Oros, alături de președintele Senatului universitar, prof. univ. dr. Constantin Pehoiu, prorectorii universității și membrii Consiliului de Administrație.

Rectorul universității a declarat că este onorat de prezența Excelenței Sale în prima sa vizită la Universitatea „Valahia”. În cadrul întâlnirii au avut loc conversații referitoare la viitoare colaborări între universitatea târgovișteană și universități din Republica Socialistă Vietnam.

Discuțiile au fost urmate de prezentarea procesului educațional și de formare a sudenților de către prorectorul pentru învățământ și asigurarea calității, conf. univ. dr. Laura Gorghiu.

Prorectorul responsabil cu probleme sociale și studențești, conf. univ. dr. Ioan Corneliu Sălișteanu, a vorbit despre activitatea din domeniul cercetării și inovării, despre buna colaborare cu administrația locală și județeană, dar și despre colaborări cu firme de renume: Arctic, Renault, Schneider, IBM, Claunic, Sistem Euroteh.

Conf. univ. dr. Cristina Ștefan, prorectorului responsabil cu dezvoltarea instituțională și relații internaționale, a discutat despre acordurile Erasmus și despre cooperările Universității „Valahia” cu universități din afara țării.

Excelența Sa, domnul Dang Tran Phong a exprimat disponibilitatea Vietnamului de a extinde cooperarea cu Universitatea „Valahia”, considerând că este o universitate tânără, cu mai multă energie.

Agenda întâlnirii a inclus și vizitarea Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară al Universității „Valahia”.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro