Alegeri pentru senatul Universității Valahia! Care este noua formulă de conducere

Senatul Universității Valahia și-a ales astăzi forul de conducere, pentru următorii 4 ani. Senatul UVT este format din 34 de profesori și 13 studenți, care au aleși la jumătate lunii în cadrul alegerilor interne.

Pentru funcția de președinte al Senatului au candidat  profesorul universitar doctor Constantin Pehoiu (care deține funcția la momentul candidaturii) și profesorul universitar doctor George Coandă. Pehoiu este cel care a obținut mai multe voturi, fiind mandatat, din nou, să conducă forul de decizie al universității.

Pe lângă președinte, Senatul UVT are patru funcții de vicepreședinte ocupate în urma alegerilor de către:  profesor universitar doctor Valentin Dogaru  Ulieru, conferențiar universitar doctor Murărescu Ovidiu, conferențiar universitar doctor Cârciumaru Radu, lector universitar doctor Olivian Mastacan. Singurul care a mai făcut parte din for este profesorul Dogaru.

În luna februarie, în cadrul Universității Valahia vor avea loc alegeri și pentru funcția de rector, pe care și-a vor disputa Călin Oros și Iulian Udroiu.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro