Intervenție dificilă la Moreni, pentru reluarea furnizării cu apă

Se lucrează pentru reluarea furnizării apei potabile în municipiul Moreni. O avarie la conductă principală, în zona Automecanică, a generat întreruperea furnizării. O echipă de 7 muncitori intervine și la această oră, încercând să repar3 conducta în această noapte.

Urmare a avariei la conducta principală de distribuţie a apei potabile din municipiul Moreni, vă informăm că la această oră o echipă a Companiei de Apă Târgovişte lucrează în continuare la soluţionarea problemelor apărute, în scopul remedierii avariei şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt.

Astfel, înainte de reluarea alimentării cu apă, vor fi prelevate probe care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.” a transmis Compania de Apă printr-un comunicat de presă.

CATD recomandă locuitorilor să nu folosească apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire, şi, preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore), fierberea apei utilizate în scop potabil timp de 10 minute.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro