A început examenul de Bacalaureat 2016. În Dâmbovița sunt înscriși peste 3500 de candidați

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2016 a început astăzi cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română. La examenul din acest an s-au înscris în județul Dâmbovița 3504 absolvenți, 2809 din promoția curentă și 695 promoția anterioară.


Potrivit informațiilor oferite de Valentin Stanciu, purtător de cuvânt al IȘJ Dâmbovița, pentru Proba A, Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orala în limba română, sunt înscriși 2827, repartizați în trei zile astfel:
13 iunie- 1717
14 iunie-995
15 iunie- 115
Săptămâna viitoare va avea loc evaluarea competențelor digitate, unde sunt programați, pe parcursul a cinci zile, 2661 absolvenți.
Pentru evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, 27 iunie – 1 iulie, perioada  sunt programați 2721 de candidați repartizați astfel:  situația este următoarea: 7 candidați pentru limba spaniolă, 34 pentru limba italiană, 2 pentru limba germană, 375 pentru limba franceza și 2303 pentru limba engleză.

Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca