30 septembrie – 6 octombrie – Săptămâna prevenirii criminalităţii

Distribuie:

În perioada 30 septembrie -4 octombrie se desfăşoară cea de-a VIII-a ediţie a Săptămânii prevenirii criminalităţii. Astfel, Inspectoratul Judeţean de Poliţie împreună cu Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa, Centru Antidrog şi Organizaţia “Salvaţi Copiii” vor desfăşura activităţi de prevenire a acţiunilor violente în şcoli, a prevenirii consumului de stupefiante, a preveniri infracţiunilor de furt, prevenire delincvenţei juvenile, dar şi activităţi pentru aprofundarea cunoştinţelor despre circulaţia rutieră.

Comisarul şef, Danil Zepiş a precizat că de această dată poliţia va pune accentul mai mult pe prevenirea violenţei în şcoli, mai ales că este binecunoscută tragedia ce a avut loc la începutul acestui an, când un elev a fost ucis în apropierea unităţii şcolare în care învăţa.

Inspectorul Marian Curculescu a ţinut să precizeze că la consfătuirea ce a avut loc pe 20 septembrie consilierilor educativi le-a fost adusă al cunoştinţă această campanie, aşadar toate şcolile din judeţul nostru sunt informate.

De asemenea, comisarul şef Danil Zepiş le-a recomandat poliţiştilor să pună un accent deosebit pe liceele cu probleme, liceele care conform analizelor făcute în anul şcolar trecut au un grad ridicat de infracţionalitate, precum liceul 6, liceul 4, 3, 2 din municipiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro