Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

DIFAM COM SRL, un exemplu de reușită în producția de piese românești. Societatea târgovișteană s-a impus prin calitate și seriozitate

Într-o țară în care să produci este o adevărată provocare pentru un investitor, la Târgoviște, firme mici și mijlocii se străduiesc să ducă mai departe tradiția recunoscutei platforme industriale a municipiului. Una dintre aceste firme este DIFAM COM SRL.

O poveste începută în 2005 de un economist pasionat de industrie, Marin Soare. Acesta a avut curajul și determinarea de a pune pe picioare o societate cu capital privat care să producă piese, subansamble și ansamble pentru industria constructoare de mașini, industria petrolieră, minieră, extractivă, a bunurilor de larg consum, dar și pentru ale industrii cu destinații speciale. De la început, managementul societății a abordat o atitudine pro activă, iar calitate și seriozitatea au condus la consolidarea poziției pe piața de profil.

DIFAM COM SRL a devenit rapid un partener de încredere pentru mari societăți din întreaga țară (Societatea Națională  a Cărbunelui Ploiești, Societatea Națională a Lignitului Oltenia, UPET Târgoviște, Dacia, UZTEL Ploiești, AEROFINA București, MIRSAND Făgăraș), dar și din SUA, Germania, Franța, Italia. S-a impus prin calitatea superioară a produselor, dar și prin capacitatea de realizare de piese cu înalt grad de complexitate. Pentru aceste două obiective, societatea a investit constant în echipamente, achiziționând 5 mașini unelte noi cu CNC de ultimă generație și dezvoltând laboratorul CTC. Pe lângă acestea se lucrează cu mașini clasice (strunguri de la 170mmx700mm, până la 1000 mm x 6000 mm, freze, mașini honuit, prese, mașini debitat). Pentru a oferi produse de înaltă calitate necesare clienților, societatea are implementat sistemul de management al calității conform standardului ISO9001:201. Un atu important al DIFAM COM SRL este personalul calificat al societății care poate răspunde cerințelor privind înalta calitate a produselor și respectare tuturor standardelor naționale și internaționale.

Ce poate face DIFAM COMR SRL?

Pentru industria petrolieră: supape, schimbătoare de căldură, lagare, piese de schimb pentru montaj special pentru companiile din această industrie.

Pentru industria minieră: piese de schimb, subansambluri, tipuri de role pentru benzi transportoare, suporturi pentru benzi transportoare.

Pentru industria auto: dispozitive și utilaje pentru producția componentelor de caroserii.

În plus, societatea poate produce, la cerere altor companii: armături, profile, șuruburi, piulițe, șaibe, buloane, discuri, flanșe, bucșe, supape, componente pentru supape, pompe de presiune, cilindrii hidraulici, pistoane. Se poate lucra pe oțel inoxidabil, aluminiu, oțel, fontă, titan, cupru, alamă, plastic.

DIFAM COM SRL este un exemplu de reușită într-un domeniu al cărui viitor depinde tocmai de societăți precum aceasta. Și de pasiunea, munca și profesionalismul din spatele acestor proiecte. Astăzi, societatea este condusă de soția și fiicele celui care a înființat-o, pe care familia l-a pierdut în urma cu câteva luni. DIFAM COMR SRL merge, însă, mai departe.

DIFAM COMR SRL, Bulevardul Libertății, A3C, Târgoviște, Dâmbovița

Telefon: 0744 581 325

Email: [email protected]

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media