Zona Cinematografului Independența, gata de Zilele Cetății. Ce se va întâmpla cu parcarea din zonă

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, s-a aflat astăzi, 19.08.2021, într-o vizită de lucru în zona centrală a orașului, respectiv zona Cinematografului Independența. În prezent se fac lucrări de reabilitare și modernizare în zona exterioară a cinematografului. Potrivit declarațiilor Primarului, lucrările se vor finaliza în perioada Zilelor Cetății.

„În contextul în care, cu ocazia Zilelor Cetății din acest an, investiția de la cinematograf va fi finalizată, întreaga zonă face obiectul unui amplu proces de reabilitare.”

La finalul proiectului în zona Cinematografului vor fi disponibile peste 100 de locuri de parcare, incluzând și parcarea închisă din zonă care va fi disponibilă pentru toți cetățenii.

„Astfel, vor fi oferite locuitorilor din zonă, dar și publicului cinematografului, peste 100 de locuri suplimentare de parcare, rezultate, pe de o parte, din amenajarea zonei din jurul cinematografului care până acum a fost împrejmuită ca și organizare de șantier, dar și, pe de altă parte, pe fondul lărgirii și reabilitării suprafeței carosabile aferente arterei de legătură dintre Bulevardul Libertății și Bulevardul Mircea cel Bătrân. Totodată, o parte din parcarea care anterior deservea exclusiv instituțiile administrative din zonă, va deveni parcare deschisă.”

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro