VÂRFURI: Alunecările de teren au afectat două drumuri locale, riscând izolarea unei zone

Două drumuri locale din comuna Vârfuri au fost grav afectat de alunecări de teren după precipitațiile abundente din ultimele zile. Unul dintre drumuri a fost asfaltat printr-un program național. Lucrarea nu este finalizată fiind moștenită de actualul edil, Răzvan Bănăru, de la fosta administrație. “Important este sa refacem imediat suprafața carosabilă și în același timp o să convoc personalul tehnic autorizat pentru această lucrare pentru explicații!” a declarat Răzvan Bănaru, primarul comunei Vârfuri.

Fără apărări de mal și rigole, pământul a luat-o la vale cu drum cu tot în satul Merișu.  La acest moment traficul este restricționat. “Din cauza ploilor din ultima perioada, s-a format o alunecare de teren în această zona, alunecare care a distrus infrastructura rutieră și a afectat și un stâlp de electricitate. Deja am început să aducem material pentru a reda circulației tronsonul respectiv, deoarece am constatat că alunecarea încă nu a ajuns la cotele maxime. Am discutat cu Electrica despre situația stâlpului afectat. Problema este că drumul este afectat și pe partea de la David, apa a săpat pe sub asfalt, de aceea va rog să circulați cu prudentă și cât mai aproape de partea malului împădurit.” a precizat viceprimarul localității, Viorel Dragosecu.

O altă zonă afectată este zona Cârlănești. Și aici drumul neasfaltat este grav afectat de torente, fiind imposibilă practicarea lui cu mijloace de transport. Actualul primar speră să găsească soluții financiare pentru rezolvarea problemei infrastructurii.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro