Văleni de Dâmboviţa: Oamenii au aşteptat-o printre ruine pe Carmen Dan, dar nu au apucat să-i adreseze vreun cuvânt

Nu mai mult de 15 minute a petrecut ministrul de interne, Carmen Dan, printre oamenii din Văleni Dâmboviţa, vizita în localitate fiind principalul motiv pentru care părea că a venit în Dâmboviţa. Plângând printre ruine, oamenii nu au apucat să se plângă ministrului, flancată de autorităţile locale şi judeţene. Timid, un cetăţean a  încercat să-i explică că drumul de acces către casa lui este impracticabil, dar a fost corectat de primarul social democrat, Lungu Gheorghe, care i-a amintit de o variantă care ocoleşte pe mai mulţi kilometri.

20 de familii din Văleni Dâmboviţa, cu 38 de suflete, au fost obligate să-şi părăsească locuinţele în urma alunecărilor de teren din această primăvară. Oamenii au primit materiale de construcţii de la Guvern, dar a apărut o altă problemă. Nu au terenuri pe care să fie construite case noi, mare parte din localitate fiind afectată de alunecări. În plus, cei care au case nelocuite, în zone sigure, nu vor să le vândă sau au crescut mult preţurie după evenimentele neplăcute.

Ministrul nu a făcut nici prea mulţi paşi prin localitate (maxim 20 de metri) zona fiind una neasfaltată, iar Carmen Dan încălţată cu pantofi cu toc. Tot pe toc cui s-a prezetat la sinistraţi şi subrefecta judeţului, Florina Mureşan.

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro