VALEA MARE: Investiţii finalizate şi predate comunităţii

Cămin Cultural reabilitat, Centru Civic modern şi pod nou peste pârâul Potop! Acestea sunt investiţiile pe care primarul comunei Valea Mare, Constantin Miu le-a raportat deja ca fiind realizate şi puse deja la dispoziţia comunităţii! Sursele de finanţare necesare pentru implementarea acestor proiecte au fost diferite, respectiv  banii au venit fie de la CNI, fie de la CJD, dar şi de la PNDL…

,,Proiectele care au început în anii trecuţi au fost finalizate. Mă refer la reabilitarea unui cămin cultural, care a fost terminat. Investiţia s-a realizat prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) şi a costat 1,8 milioane de lei. Am avut în amenajare şi un Centru Civic, un proiect în valoare de 630.000 de lei, la care trebuie să facem recepţia finală.  Acesta a fost finalizat din punct de vedere al execuţiei lucrării, dar mai sunt mici lucruri pe care trebuie să le punem la punct şi în două luni de zile recepţionăm această lucrare.

O altă investiţie importantă pentru localitate a fost realizarea podului peste pârâul Potop, o lucrare în valoare de 3, 8 milioane de lei finanţată prin PNDL.  Anul trecut, în octombrie – noiembrie, s-a finalizat lucrarea, deci se circulă pe acest pod, dar aici mai sunt câteva lucruri de rezolvat, foarte puţine, pentru că undeva la 95% investiţia este realizată”, a declarat Constantin Miu, primarul comunei Valea Mare.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro