Ţuţuianu a “recoltat” încă doi primari PDL, la Târgul de Sfântul Dumitru de la Conţeşti!

S-a terminat şi cu mitul fiefului PDL de la Conţeşti! Astăzi, la ziua localităţii, social democraţii au fost ca la ei acasă în târgul la care până nu demult erau primiţi în aplauze liderul PDL Vasile Blaga, fostul premier Emil Boc sau Adriean Videanu. Cel mai probabil, deschiderea către social democraţie se datorează prieteniei de nezdruncinat între edilul Marian Alexandru şi senatorul Valentin Calcan. Cu siguranţă. Alexandru nu poate uita că este primar datorită lui Calcan, în urmă cu 4 ani el fiind cel care-l susţinea pentru o candidatură, la vremea respectivă amândoi fiind democrat liberali. În iunie 2008, puţin erau cei care credeau că Marian Alexandru îl va învinge pe primarul “de carieră” al localităţii, Constantin Nicolae. Lansat în fosta fabrică de mezeluri a senatorului, Alexandru a luat un mandat şi a “recidivat” în 2012, contra valului de simpatie al USL, obţinănd un nou mandat sub sigla PDL.

Dar, precum vorba românească, cum că nu e bine să te…. contra vântului, Conţeştiul a fost astăzi, roşu. Pe scenă au urcat alături de primar liderul PSD, Adrian Ţuţuianu, senatorul Valentin Calan, deputatul PC Georgică Dumitru şi candidatul PSD pentru colegiul Titu, Ionuţ Săvoiu. Deci toată garda cu care USL iese în luptă la parlamentare în zona de sud  a judeţului.

În preajma preşedintelui social demorat s-a aflat şi primăriţa de la Cornăţelu, Floarea Rădulescu, şi ea democrat liberală, la al doilea mandat. Atât Conţeştiul, cât şi Cornăţelu sunt localităţi în care actualii edili au obţinut în alegerile din iunie victorii radicale.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro