Toamna proiectelor, la Bezdead. Undă verde și finanțare pentru reabilitarea școlii

 

Începutul toamnei vine cu vești bune pentru administrația din Bezdead, care a primit de curând vizita în teren a reprezentanților POR, pentru proiectul de reabilitare, extindere și modernizare a Școlii Grigore Rădulescu.

 

Sunt sigură că vom avea finanțare! Sper să semnez contractul ca să pornim licitația de proiectare și execuție la pachet, astfel încât în primăvara sa se poată începe.-Teodora Anghelescu,, primar Bezdead

 

285 de elevi din Bezdead vor beneficia de proiectul de reabilitare, extindere, modernizare și dotare a Grigore Rădulescu, a cărei valoare se ridică la peste 9 milioane de lei.

Veștile bune nu se opresc aici, însă, pentru locuitorii din Bezdead. Pe una dintre ulițele din localitate, Valea Macului, se lucrează intens pentru asfaltarea acesteia, iar la 1 septembrie va începe reabilitarea căminului de nunți din localitate, situat pe această uliță.

După Valea Macului, urmează celelalte 7 străzi prinse în proiect : Valea Dedii (Bezdead) Valea Omului, Duca ,Purcarea (Bezdead) Grigore, Șerban, Ureche ( Magura)

Acest pachet de drumuri se realizează pe buget local.

Foto: Măgura…Varjoghe-Voinoiu-lucrare pe fonduri europene

 

De asemenea, primarul Teodora Anghelescu spune că a fost dat deja ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul Extindere și modernizare a rețelei de apă potabilă. Proiectul, în valoare de 5.957.834 lei, finanțat prin PNDL, va însemna alimentarea cu apă din bazinul Mușa, pe ruta DJ 710, Pucioasa-Bezdead.

 

 

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro