Târgul de la Fieni, irezistibil pentru oamenii politici: Astăzi vine MRU! Află cine a mai fost!

Distribuie:

Ultimul mare târg de toamnă al judeţului, cel orgaizat an de an la Fieni, este un adevărat magnet pentru oamenii politici. Târgul a fost vizitat de miniştri, parlamentari, lideri naţionali, ba chiar şi de preşedintele ţării, Traian Băsescu. Astăzi, târgul va fi vizitat de liderul Forţei Civice, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, însoţit de partenerii din ARD din Partidul Democrat Liberal.  Şi reprezentanţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa vor fi prezenţi în târg, dar fără oficialităţi de la Bucureşti.

Octombrie 2007 – La Fieni, veneau cu surle şi trâmbiţe în 2007 şi preşedintele PLD Theodor Stolojan, dar şi ministrul Transporturilor, liberalul Ludovic Orban. Dacă Stolojan a fost o prezenţă discretă în nota-i caracteristică, vizita lui Orban la Fieni a  fost una de răsunet naţional. Asta după ce ministrul s-a distrat, dar a şi distrat asistenţa cu o tură de dat în lanţuri. Orban s-a învârtit în roata mare, în hohotele de râs ale localnicilor, care nu credeau ce văd. La final, puţin ameţit, a plătit distracţia şi a plecat spre standurile cu pastramă. (FOTO 1, 2, 3)

 

Octombrie 2008 – Traian Băsescu a făcut la Fieni o baie de mulţime, vizitând Târgul de Sfântul Dumitru.  E adevărat că vizita sa avea loc cu o lună înainte de alegerile generale din 2008, preşedintele fiind însoţit de figuri marcante ale Partidului Democrat Liberal Dâmboviţa. La Fieni, Băsescu a stat la masă cu oficialităţile, gustând din sărmăluţele cu mămăliguţă ale organizatorilor târgului şi a primit cadou un bici. Femeia care i l-a dat şi-a motivat astfel gestul “Noi, românii, suntem ca nişte cai! Avem nevoie de cineva cu un bici care să ne conducă”. (FOTO 4, 5,6)

 

Octombrie 2010 – Era rândul lui Emil Boc să viziteze târgul dâmboviţean. După exemplul preşedintelui Băsescu, a plecat de la bălci cu un bici, dar spre deosebire de acest l-a cumpărat, nu l-a primit. “Daţi-mi unul, să-mi cumpăr unul. Ia uitaţi aşa ! Ăsta trebuie sa fie ! De pus biciul pe ei ! Începem de la Parlament şi mergem mai jos, cu biciul mai departe. Cât face ? 15 lei”, a spus Emil Boc. Vizita sa a avut loc în debutul campaniei pentru alegerile prezidenţiale, de la finele lui 2010.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro