Târgoviștenilor le-a fost dor de Piața Tricolorului!

Distribuie:

Redeschiderea Pieței Tricolorului a adus în centrul municipiului foarte mulți târgovișteni. Fântânile colorate și noile amenajări au stârnit curiozitate multora. Aproape că oamenii au și uitat de distanțarea socială impusă de apariția noului virus. Piața a fost închisă din vara anului trecut pentru lucrări.

Piața Tricolorului din municipiului este un loc care nu mai seamănă cu ceea ce era până acum… Este o investiție a administrației publice târgoviștene la care constructorul a cerut recepția, urmează ca în perioada următoare, în următoarele două-trei săptămâni să facem și faza de teren a recepție, dar în orice caz, am luat decizia de a îndepărta gardurile pentru că foarte mulți târgovișteni își doresc să se plimbe într-un spațiu care cred eu că este foarte plăcut.

Investiția este în valoare de aproximativ 9 milioane lei, este o investiție suportată din bugetul local, o investiție care a debutat în vara anului trecut și iată că este finalizată în proporție de 99%. Discutăm de o filadă de fântâni, de aproximativ 9000 de metri pătrați de paviment, avem acum un paviment din granit, rezistent. Referitor la acest aspect, în următoarele două-trei săptămâni urmează să facem încă o etapă importantă, este vorba de un tratament specific pentru a asigura durabilitatea în timp a pavimentului. Totodată a fost schimbat iluminatul public, s-au montat bănci, s-au refăcut spațiile verzi, toate în cadrul unei investiții care cred eu că este foarte frumoasă. Vedem câți oameni sunt prezenți în piață și este numai începutul unei etape de modernizare a centrului municipiului Târgoviște fără precedent. Cinematograful „Independența” va fi gata luna viitoare. De asemenea se lucrează la Parcul Mitropoliei, se lucrează la Piața Revoluție, alte două investiții care vizează zona centrală a municipiului Târgoviște, zonă în care nu s-a mai investit de foarte mult timp, cu excepția Pieței „Mihai Viteazul” care a fost reabilitată acum aproximativ 3 ani. De asemenea, pe proiectul cu fonduri europene Bulevardul Mircea cel Bătrân va fi de asemenea refăcut, Bulevardul Regele Carol va fi refăcut și de asemenea, din fonduri de la bugetul local, Bulevardul Libertății și Bulevardul Independenței… Practic, tot ceea ce înseamnă centrul municipiului urmează să intre într-o reabilitare completă, deja a intrat în mare parte. Prima investiție pe care suntem gata să o oferim cetățenilor municipiului Târgoviște este Piața Tricolorului și cred că în perioada următoare lucrările vor avansa foarte mult și la Parcul Mitropoliei și la Piața Revoluției, investiții foarte spectaculoase, investiții de natură să schimbe modul în care arăta până acum centrul municipiului Târgoviște pentru că este o zonă foarte frumoasă, cu nimic mai prejos decât alte zone de promenadă din România, o zonă cu multe elemente de atracție, cu spații verzi, fântâni, mobilier stradal, o zonă care, sunt convins, va fi centrul atracției pentru târgovișteni. Mai avem câteva surprize… Așadar, spre deosebire de alții, care știu numai să critice pe diferite rețele de socializare, noi demonstrăm cu fapte ceea ce facem pentru Târgoviște și pentru târgovișteni”, precizează primarul Cristian Stan.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro