Care este starea polițiștilor răniți în atacul cu coasa, de la Văcărești

Distribuie:

IPJ Dâmbovița a anunțat că starea celor doi polițiști răniți în atacul de la Văcărești este stabilă. Cei doi au fost tăiați cu o coasă de doi agresori aflați în stare de ebrietate. Polițiștii au tras în agresori, rănindu-i. Și starea acestora e stabilă.

Cei doi agenți de poliție sunt într-o stare stabilă, aflându-se sub supraveghere medicală Cercetările au fost preluate de procurorul de caz, conform art. 56 din Codul de Procedură Penală. De asemenea, persoanele bănuite de săvârșirea faptei se află la spital, într-o stare stabilă, fiind sub paza polițiștilor.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este alături de cei doi polițiști, acordându-le tot sprijinul de care au nevoie in aceste momente dificile“, a transmis IPJ Dâmbovița.

Intervenția chirurgicală în cazul polițistului tăiat la degete a durat aproximativ 8 ore. Medicii unui spital din capitală au luptat pentru ca acesta să nu-și piardă degetele. Medicii spun că există șansa ca să își recupereze, cam într-un an, mobilitatea degetelor. Celălalt polițist  are tăieturi pe antebraț.

Agresorii prezintă plăgi împușcate, unul la nivelul toracelui, iar celălalt într-un picior.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro