Târgoviștea, afectată de ploile abundente, în zona podurilor Teiș și Mihai Bravu

Comunicat de presă

 Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, care au dus la căderi masive de precipitaţii tronsonul dintre podul Teiş şi Podul Mihai Bravu a fost afectat. Astfel, facem apel la toţi locuitorii municipiului Târgovişte să evite zona respectivă, care, în momentul de faţă, nu mai prezintă siguranţă.

În acest moment, accesul în parcul Mihai Bravu, pe tronsonul podul Teiş – Podul Mihai Bravu, este interzis, pe termen nelimitat, pentru consolidarea malurilor, care au avut de suferit din cauza ploilor căzute pe teritoriul municipiului nostru în ultimul timp, dar şi pentru că râul Ialomiţa a ieşit din matcă.

Menţionăm că zona afectată va fi marcată, delimitată şi semnalizată corespunzătoar graţie Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei pentru Administrarea Patrimoniului Public.

Pentru a veni în sprijinul celor care încearcă remedierea cât mai rapidă a acestei situaţii delicate, facem, încă o dată, apel la cetăţenii Târgoviştei să dea dovadă de spirit civic şi să evite, în perioada următoare, zona amintită.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Târgoviștea, afectată de ploile abundente, în zona podurilor Teiș și Mihai Bravu

 • 24 aprilie 2014 at 20:56
  Permalink

  Nu stiu cum de mai este primar are o pedeapsa cu suspendare de 2 ani de ce dracu nu-l ia odata sa-l trimita la puscarie, si sa nu-i fie urat acolo sa-l ia si pe nasul sau Florin Popescu..

  Reply
 • 24 aprilie 2014 at 19:35
  Permalink

  astea sunt lucrarile lui boriga, un fiasco total, oare cand va veni si vremea lui sa-l ia la puscarie, doar asa vom scapa de el, parcul de la mihai bravu a fost tot o afacere dea lui

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro