TÂRGOVIȘTE: Se lucrează la un parc întins pe 5 ha în zona Complexului de Natație

Administrația locală târgovișteană implementează un proiect finanțat din fonduri europene în valoare de peste 10 milioane de lei, pentru transformarea unui teren din vecinătatea Complexului Turistic de Natație Târgoviște într-un parc care se va întinde pe 5 hectare.

Vor fi foarte multe facilități de la loc de joacă, la piste pentru biciclete, vor fi arbori, arbuști, va fi o tiroliană, va fi un mini poligon pentru copii unde aceștia pot să învețe regulile de circulație. Avem și un proiect, e  complementar, pentru amenajare inclusiv a lacului și cred că undeva anul viitor, probabil spre vară, aici va exista una dintre cele mai frumoase zone din municipiul Târgoviște cu iluminat public, cu camere de luat vederi pentru o zonă care este în plină dezvoltare. ” a declarant primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

În imediata vecinătate a acestui parc, luna aceasta vor începe și lucrările de construire a unei noi baze sportive,  finanțată prin Compania Națională de investiții, cu o valoare de aproximativ 6 milioane lei

Și la acest în obiectiv de investiții va fi un teren de fotbal cu tribune de 500 de locuri un loc, zona de teren multifuncțional de volei, baschet și tenis, dar și iluminat. Totodată va fi o clădire de vestiare și o parcare de 50 de locuri, realizată prin Compania Națională de investiții. Toate aceste obiective urmând ca, undeva anul viitor, să se finalizeze. Repet, o zonă care este în continuă mai ales dacă la aceste investiții mai adăugând și faptul că eu în vecinătatea Complexului de Natație, pe latura cealaltă, se construiește autogara, este vorba de proiectul de mobilitate urbană de modernizare a transportului public în comun. Ne putem face o idee cu privire la dezvoltarea pe care o va cunoaște această zonă. Dincolo de aceste investiții, mai există și terenul de fotbal la standarde FIFA.” a mai spus edilul în cadrul unei conferințe de presă.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro