TÂRGOVIȘTE: Sâmbătă și duminică, restricții de circulație pe I.C. Brătianu pentru lucrări aferente viitorului mall

  Lucrările la rețeau de alimentare cu energie electrică a zonei de la UM Gară, unde va fi construit complexul comercial de tip mall,  vor debuta la sfârșitul acestei săptămâni, respectiv vineri, 1 februarie 2019! Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Târgoviștei, Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă. Cele mai importante lucrări  se vor executa în zilele de sâmbătă și duminică, pentru că este vorba de lucrări  complexe care vor îngreuna traficul pe Bulevardul I.C.Brătianu. S-a ales această variantă de lucru, în weekend, mizându-se și pe faptul că circulația este mai redusă, decât în timpul săptămânii, iar copiii sunt deja în vacanță.  Edilul susține că, în acest weekend, se va circula alternativ pe I.C. Brătianu, în zona căii ferate, iar luni, dacă vremea va permite, se vor realiza și lucrări de asfaltare, iar calea ferată de pe acest bulevard al municipiului va fi desființată.

  „În pofida tuturor comentariilor, a tuturor luărilor de poziție mai puțin optimiste legate de realizarea acestui obiectiv de investiții, la acest moment sunt în măsură să comunic faptul că vineri vom avea debutul lucrărilor la ceea ce înseamnă complexul comercial de tip mall, este vorba de zona de alimentare cu energie electrică.Mai exact, după ce se vor realiza gropile de poziție, sâmbătă dimineață, așa am convenit cu constructorul, în zona căii ferate de pe I.C. Brătianu vor începe efectiv lucrările de racordare la rețeaua electrică. Este vorba de lucrări care vizează montarea unui cablu de alimentare de mare putere pe o distanță de aproximativ 1,6 kilometri, deci până către zona centrului comercial, începând de la această stație electrică ce a aparținut în trecut UPET-ului și care se află imediat lângă I.C. Brătianu.

      Sâmbătă dimineață vor fi restricții de circulație pe Bulevardul I.C.Brătianu, se va lucra inițial pe un sens, iar după aceea se va intra și pe sensul celălalt. Se va realiza săpătura, pozarea țevilor sau a canalizării aferente acestei investiții, după aceea se va închide săpătura, se va betona, iar a doua zi, duminică, se va închide celălalt sens și se va închide circulația pe sensul închis sâmbătă, urmând ca în cursul zile de luni, să sperăm că ne vor permite condițiile meteo, să se asfalteze integral această zonă. Este vorba de peste 100 metri pătrați de asfalt pe Bulevardul I.C. Brătianu, va dispărea practic trecerea la nivel cu calea ferată, nu va mai exista cale ferată acolo, aceasta va fi desființată integral, este o cale ferată care aparține SC UPET și care de ani de zile, de vreo 15 ani, nu mai are nici un fel de utilitate.

        Așadar, efectiv sâmbătă de dimineață vor debuta aceste lucrări, este, spun eu, un moment important și sunt create premisele ca până la sfârșitul anului complexul comercial să fie gata. Când vremea va permite, se mai usucă puțin, se va intra efectiv și la construcția complexului commercial, pentru că  acum este foarte moale terenul în zona respectivă. Dar, cablul de alimentare electrică va fi montat, lucrul acesta ne interesează pe noi pentru că este o arteră importantă de circulație din Târgoviște și de aceea am căzut de acord cu constructorul ca aceste lucrări să se facă sâmbătă, duminică, luni dimineață, excepțional, pentru că este și perioada de vacanță a copiilor și atunci cred că indicatorii de trafic vor fi mult mai scăzuți. Oricum, este o lucrare de 3 zile, o lucrare destul de laborioasă și, repet, este un moment important pentru ceea ce înseamnă zona UM Gară, pentru ceea ce înseamnă construcția primului mall care se face în Târgoviște”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro