TÂRGOVIȘTE: Romii de la Halta Teiș au stat ascunși, în timp ce angajații primăriei le-au scos mizeria din case și curți

  • Tone de gunoi s-au strâns, astăzi, din spatele Haltei Teiș, zonă în care locuiește o numeroasă comunitate de romi, cu foarte mulți copii.

Zona era un focar de infecție, mai ales o dată cu creșterea temperaturilor. Conform primarului Cristian Stan, situația a fost sesizată de asistenții sociali ai municipiului. Direcția de Asistență Socială, sprijinită de Salubritatea locală, a demarat astăzi o acțiune de igienizare atât în spațiile locuite, cât și în curțile și împrejurimile acestora. În timp ce angajații primăriei strângeu mizeria intrată în putrefacție, romii au stat ascunși în case. Nimeni nu a dat o mână de ajutor celor veniți să-i scoată dintre gunoaie.

Alături de reprezentanții primăriei, s-a aflat și DSP. Reprezentanții DSP au încercat să stea de vorbă mai ales cu părinții, pentru a încerca să îi convingă cât de importantă este igiena în sănătatea oamenilor. În plus, autoritățile încearcă să-i convingă să acorde o importanță sporită igienei copiilor care frecventează unitățile de învățământ. Crucea Roșie a împărțit materiale de igienă personală.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro