TÂRGOVIȘTE: Primăria vrea să reabiliteze clădirea din Prepeleac, abandonată în 2004

Distribuie:

Clădirea de pe strada Petru Cercel (cartierul Prepelac) va găzdui un Centru Social Integrat pentru Persoane Vârstnice și Cantină de Ajutor Social. Clădirea, abandonată în 2004, avusese inițial destinația de grădiniță pentru comunitatea de romi din zonă. Ulterior s-a vehiculat faptul că ar putea deveni sediu pentru Direcția de Asistență Socială a municipiului. Consilierii locali târgovișteni au adoptat în ultima ședință ordinară indicatorii tehnico- economici pentru ca aceasta să devină “ Centru Social Integrat pentru Persoane Vârstnice și Cantină de Ajutor Social”, pe un proiect finanțat din fonduri europene prin GAL.

Centrul nou creat va asigura servicii specifice pentru aproximativ 30 de persoane vârstnice singure, oferind în plus și mese calde sau pachete săptămanâle de alimente, prin Cantina de Ajutor Social.
Valoarea investiției este de 3.311.328 lei, inclusiv TVA, iar sursa de finantare este asigurată din fonduri europene, prin Grupul de Acțiune Locală “Târgoviștea Egalității de Șanse”” a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “TÂRGOVIȘTE: Primăria vrea să reabiliteze clădirea din Prepeleac, abandonată în 2004

  • 1 martie 2019 at 20:54
    Permalink

    Prin 1994 la “cantina saracilor” din comuna Orvault/Franta alaturi de vreo 10 “saraci cu acte” (la o populatie de 22 000 locuitori) am mancat si eu (detasat o luna la primarie pentru un schimb de experienta) si doi functionari ai primariei carora li se asigura masa de pranz. O politica interesanta a primariei pentru a inlatura sentimentul de umilinta a celor care primesc ceva din fonduri publice. Ce m-a uimit a fost si sticluta de 300 gr. de vin alb sau rosu care facea parte din meniu.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro