TÂRGOVIȘTE: Parcul Mitropoliei va fi gata în primăvara anului viitor

Distribuie:

Reabilitarea Parcului Mitropoliei din Târgoviște este în curs, lucrările vizând refacerea aleilor și a spațiilor verzi, dar și punerea în siguranță a ruinelor aflate în zona parcului.  Finanțat exclusiv din bugetul local, proiectul ar urma să fie gata în primăvara lui 2021.

În Parcul Mitropoliei din municipiul Târgovişte administraţia locală târgovişteană are în desfăşurare un proiect de reabilitare a acestei zone, un proiect foarte complex, un proiect de natură să schimbe radical Parcul Mitropoliei din municipiul Târgovişte. Sunt intervenţii ample, intervenţii care vizează pe deoparte refacerea aleilor, refacerea spaţiilor verzi din această zonă, dar şi măsuri de conservare şi depunere în valoare a ruinelor de aici. Proiectul este în valoare de aproximativ 6,7 milioane de lei, un proiect finanţat din bugetul local al municipiului Târgovişte şi de natură să contribuie la înfrumuseţarea zonei centrale a oraşului nostru.

 De altfel, pe zona centrală, nu numai aici sunt lucrări în derulare. Avem şi Piaţa Revoluţiei care este în lucru în acest moment şi este un proiect destul de avansat. De asemenea, s-a finalizat Piaţa Tricolorului şi se lucrează în continuare la Cinematograful Independenţa, astfel încât, întreaga zonă centrală, dacă ne referim la aceste puncte de interes, este într-o continuă reabilitare. Sperăm ca undeva în primăvara anului viitor să fie gata şi acest proiect, să fie gata şi Piaţa Revoluţiei, astfel încât să putem discuta de o zonă centrală a municipiului Târgovişte cu adevărat spectaculoasă.”- a precizat primarul municipiului, Cristian Daniel Stan.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro