TÂRGOVIŞTE: Locuri de joacă pentru câini!

Copiii din cartierul de ANL-uri Sagricom sunt net depăşiţi numeric de câinii din cartier. O mămică a postat pe contul de facebook al primarului interimar, Cristian Stan, imagini în care se vede cum animalele sunt peste tot în preajma celor mici. O întreagă haită îşi are teriroriul chiar în locul de joacă din cartier, reabilitat în luna iunie de primărie. Mama spune că unele patrupede au râie şi paraziţi.

La Târgovişte, scandalul câinilor fără stăpân a ajuns în faza în care persoane necunoscute au dat foc maşinii ecarisajului. Conform primăriei, 3500 e câini sunt pe stradă, iar în acest moment nu există o soluţie viabilă.

caini 1

caini


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “TÂRGOVIŞTE: Locuri de joacă pentru câini!

 • 6 septembrie 2015 at 11:31
  Permalink

  chiar ieri imi povestea o mamica discutii din parc ..cum ca au copiii enterocolite..ca e nush ce virus…uite mizeria, infectia, frica….

  Reply
 • 6 septembrie 2015 at 5:34
  Permalink

  Pai poate parcul este facut pentru haitele de maidanezi si nu pentru copii !!! Ba nenorocitilor trimiteti hingheri sa adune cainii ( ma refer la dobitocii din primarie ) si dati drumu la eutanasierea maidanezilor ca daca venim peste voi va linsam in primarie . Trebuie sa stau cu frica sa nu pot sa imi las copilu la joaca de frica cainilor !! Unde dracu ne aflam aici , e civilizatie sau traim in jungla ??

  Reply
 • 6 septembrie 2015 at 0:40
  Permalink

  Când vom schimba aceasta clasa politica?
  Acești mizerabili( in marea lor parte) ce conduc țara nu isi dau seama ca noi vedem cum o ” duc de râpa”???!

  Rușine Primar interimar, Rușine Tutuianu, Rușine vouă.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro