Târgovişte: De mâine, începe marea “asfaltariadă” pe Bulevardul Unirii şi Strada ”Tudor Vladimirescu”

Primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, a susţinut astăzi o conferinţă de presă, alături de viceprimarii municipiului şi city manager, pentru a le aduce la cunoştinţă cetăţenilor, dar şi tuturor celor care tranzitează oraşul în această periooadă că vor începe lucrările de asfaltare şi modernizare pe ultimele două artere importante din municipiu:  Bulevardul Unirii şi Strada ”Tudor Vladimirescu”.

În fapt, aşa cum spune primarul, este vorba de două luni de zile, în care se va lucra la foc continuu, 12 ore pe zi, pentru ca lucrările să fie finalizate cât mai repede şi să fie de cea mai bună calitate.

“Vor fi lucrări care vor dura 25 de ani”, spune edilul, care a făcut un apel în special la riveranii celor două zone de a nu-şi lăsa maşinile parcate şi de a încerca să folosească alte mijloace de transport, la fel ca şi ceilalţi cetăţeni, pentru ca lucrările să nu fie îngreunate.

Pe cele două artere care vor intra în lucru de mâine, circulaţia va fi restricţionată la două benzi, iar în unele zile chiar pe toate benzile, dar primarul spune că sunt variante ocolitoare, atât pentru Unirii, cât şi pentru T.Vladimirescu, pentru ultima urmând să fie restricţionat total accesul de mâine.

Acesta îi sfătuieşte pe târgovişteni să îşi ia o marjă de eroare de 10-15 minute înainte de a pleca de acasă, pentru că traficul va îngreuna puţin circulaţia. “Fac apel la solidaritate, înţelegere şi unitate în aceste două luni“, a adăugat Boriga.

Mâine, va fi organizată la primărie o şedinţă cu reprezentanţi ai poliţiei, jandarmeriei şi Municipal Security, pentru că este nevoie de sprijinul tuturor, aşa cum spune primarul.

Una dintre veştile bune este că pe Bulevardul Unirii se va lărgi suprafaţa carosabilă cu încă o bandă. “Ceea ce facem, facem pentru a avea o Târgovişte modern, civilizată şi europeană“, a concluzionat edilul, spunând că acesta este, de fapt, ţelul administraţiei publice locale.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 12 ganduri despre “Târgovişte: De mâine, începe marea “asfaltariadă” pe Bulevardul Unirii şi Strada ”Tudor Vladimirescu”

 • 2 iunie 2014 at 17:57
  Permalink

  domnu primar,sa-si miste muncitori fundu si mainele mai repede ca a intrat praf si in frigider…

  Reply
 • 2 iunie 2014 at 13:30
  Permalink

  Lasa man ca il chemam pe furcoi inapoi sa ne puna pavele….ca deh…s a uitat cum arata tgv acum vreme de 10 ani!

  Reply
 • 2 iunie 2014 at 12:52
  Permalink

  Domnule primar, indicati si dvs. si politia folosirea rutelor adiacente din zona acestor lucrari.Am o intrebare la domnia voastra si la domnii de la politie-stiti cumva in ce hal se prezinta acestestrazi ?Sunt un dezastru domnule primar,toata Targovistea este ca dupa bombardament,Ati inceput in toate zonele si nu ati terminat nicaieri.Imi pare rau sa va spun dar nu ati avut o planificare eficienta a lucrarilor .Mergeti in zonele pe care va laudati ca le-ati reabilitat si veti constata ca mai rau ati incurcat circulatia (parcarile din spatele blocurilor sunt impracticabile)iar pe artere masinile sunt parcate haotic,circulandu-se efectivpe un fir pe mijloc.Mergeti sa vedeti calitatea lucrarilor,dar fara alai si veti constata ca ce va relatez este real.

  Reply
 • 2 iunie 2014 at 12:48
  Permalink

  este foarte bine ca se lucreaza.asteptam de ceva vreme sa intrati pe I.C. Bratianu, si ma bucur foarte mult ca largiti bulevardul Unirii!

  Reply
 • 2 iunie 2014 at 9:31
  Permalink

  toate se lungesc cu interes.de ce atata lungeala.ca sa le iasa lor planul.Romania tara de smecheri.

  Reply
 • 2 iunie 2014 at 9:30
  Permalink

  mai incepeti si prin micro 11 pe strada tony bulandra lenesilor.putori de mana 1

  Reply
 • 1 iunie 2014 at 20:05
  Permalink

  Sper sa iasa bine.
  Fac apel la jurnalisti sa aduca in discutie problema fatadelor blocurilor la viitoarele conferinte de presa ale domnului primar.Strica mult imaginea orasului.Presupun ca se poate da o hotarare de consiliu ca sa se reglementeze aceasta chestiune.Adica o anumita culoare/cartier sau o paleta de culori/intreg orasul.Zgaraie rau retina cand vezi o scara de bloc intr-o culoare,iar la unul sau mai multe din aparatamente din aceeasi scara vezi un roz/verde/mov/etc. si inca 2 care nu sunt izolate.Mai grav e cand incep locatarii sa isi izoleze apartamentele pe barba proprie.Vezi tot curcubeul la 3 scari alaturate.E o adevarata tiganie.Un exemplu bun de “asa da” e in Bucuresti.Acolo chiar arata bine estetic majoritatea blocurilor izolate.

  Reply
 • 1 iunie 2014 at 18:53
  Permalink

  Succes la ce …. ca nu s-au finalizat nici lucrarile din micro 11 si 12 .. .sau dupa cum reiese din articol , ii trebuie vreo 25 de ani sa reabiliteze strazile…… si in acesti ani, sa fie tot domnia sa primar ….!

  Reply
 • 1 iunie 2014 at 17:08
  Permalink

  super.mult succes domnule primar!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro