TÂRGOVIȘTE: Covid-19 redeschide Teatrul de Vară, în ruină din anii 2000

Covid-19 generează și lucruri bune. Cum activitatea artistică este restricționată sever din cauza coronavirusului, Teatrul Tony Bulandra își mută spectacolele în spații deschise. Unul va fi fostul Teatru de Vară de la intrare în Parcul Chindia. Deja, se lucrează pentru amenajarea spațiului, aflat în proprietatea Primăriei Târgoviște. Muncitorii Teatrului Tony Bulandra au început igienizare locului, urmând reparațiile.

Teatrul de Vară sau Teatrul Popular a fost construit in anii  80 ai regimului comunist pe modelul arenelor romane. Locul este, însă, în paragină din anii 2000. O reabilitarea  fost începută în 2008, dar proiectul a fost abandonat.

Spectacolele de teatru de la Tony Bulandra se vor juca, în perioada următoare și în zona ruinelor Curții Domnești, În Sala Tronului sau în curtea interioară.

Este posibil că multe dintre reprezentații să fie gratuite. Autoritățile au de stabilit condițiile de acces ale publicului, în concordanță cu regulile impuse pentru limitarea răspândirii Covid-19.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro