Supărare în Prepeleac! “Ne vedem la votare când veniți la fața locului prefăcându-vă că vă pasă”

Supărare în cartierul Prepeleac, de la periferia municipiului Târgoviște, unde copiii au înotat în această dimineață, prin noroi, până la școală. Majoritatea străzilor sunt fără asfalt, deși romii, majoritari în cartier, au primit asigurări, de la toate administrațiile, că vor avea asfalt și gaze. Precipitațiile au schimbat imediat modul în care arată cartierul, unde populația școlară este numeroasă.

Un tânăr din cartier a postat în această dimineață o fotografie, imediat preluată pe rețelele de socializare, cu o stradă desfundată. Tânărul spune că în timp ce unele drumurile pe câmp sunt asfaltate,  cartierul târgoviștean arată ca un câmp. Acesta a subliniat și rolul de masă de manevră electorală a locuitorilor din Prepeleac, dar spune că lucrurile se vor schimba: “Ne vedem la votare când cu adevărat contăm și veniți la fața locului prefăcându-vă că vă pasă.” Postarea a stârnit reacții mai ales în rândul tinerilor, care iau în calcul o formă de protest. 

Buna dimineața ??❄️??
Prepeleac Târgoviște 2018/2019 condiții de mers la școala/grădinița servicii sunt egale cu cele de pe câmp din solare ?
Și nu cred că iarna asta se mai poate face ceva nu sunt fonduri pentru Prepeleac dar în schimb sunt câmpuri asfaltate la țară.
Mulțumim conduceri și celor aflați în cauză ???ne vedem la votare când cu adevărat contăm și veniți la fața locului prefăcându-vă că vă pasă ?
Începând de astăzi 19-11-2018 o să căutam răspunzători pentru această situație și îi rugam pe cei competenți să ia măsuri.
Iar pe vecinii din comunitate îi rog să avem mai multă implicare în a găsi pe cineva competent, stăpân pe situație, căruia să îi pese și să facă ceva pentru noi 
– în Prepeleac Targoviste.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro