Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Ștefan: „Am avut o discuție cu domnul ministru Sorin Grindeanu”. Pentru ce proiecte a pledat președintele CJD

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a declarat, astăzi, că a discutat cu noul ministru al Transporturilor, social democratul Sorin Grindeanu, pentru realizarea mai multor drumuri din județ. Prioritar este considerat, în continuare DN 71, București – Târgoviște, dar se dorește licitarea cât mai rapidă și a Drumul express Găești-Ploiești, precum și sprijin pentru centurile ocolitoare ale orașelor.

 „Am așteptări foarte mari din partea Guvernului României, din partea colegilor pe care îi avem astăzi în Guvern și, o spun foarte clar, nu am renunțat la DN 71, am avut o discuție cu domnul ministru Sorin Grindeanu și i-am spus că prioritatea numărul 1 din partea Ministerului Transporturilor trebuie să fie aceea de a relua licitația pentru DN 71, de a semna cât mai repede protocoale de colaborare pentru centurile ocolitoare, proiecte pe care le-am inițiat din partea CJD, inelul 2 de centură a municipiului Târgoviște, inelul de centură pentru orașele Pucioasa și Fieni, inelul de centură pentru orașul Găești și, când vom avea gata Studiul de prefezabilitate, inelul de centură pentru orașele Titu și Răcari. Nu în ultimul rând, i-am solicitat să scoatem cât mai curând la licitație Drumul express Găești-Ploiești, drum expres care astăzi este în stadiul final de Studiu de fezabilitate, cred că în prima partea a anului 2022 se va scoate la licitație acest drum expres.
Acestea sunt cele mai importante proiecte pe care le așteptăm de la Guvernul României. Cu siguranță, împreună cu colegii parlamentari, nu vom sta cu mâinile în sân și vom lupta pentru toate proiectele de dezvoltare pentru județul Dâmbovița.” a precizat, Corneliu Ștefan, președiintele CJD.

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media