Se toarnă asfalt pe sensul al doilea al pasajului rutier din zona COS Târgoviște

Lucrările la centura municipiului Târgoviște se apropie de final. S-a turnat deja primul strat de asfalt și pe cel de-al doilea sens al pasajului de pe strada Petru Cercel (zona “Dâmbovița Mall”), iar în cel mult 30 de zile va fi finalizat, inclusiv cu noile rosturi de dilatație. Totodată, pe podul nou de la Teiș se lucrează acum la rosturile de dilatație.

 Indicatori realizați până la acest moment pentru proiectul Centurii Municipiului: lungimea părții carosabile reabilitate/modernizate: 15,458 km,  suprafața părții carosabile reabilitate/modernizate: 220.000 mp; 5 poduri/pasaje modernizate si reabilitate, cu o lungime totală de 1056 ml, respectiv: pasajul peste CF la C.O.S, podul peste râul Ialomița la Teiș, pasajul peste CF la Aninoasa, podul peste peste râul Ialomița la Valea Voievozilor); 2 poduri nou construite, cu o lungime de 310 ml, respectiv: podul peste peste râul Ialomița la Teiș, podul peste Canalul Istoric la Mihai Bravu); 4 stații de pompare construite: SPUN 1 Petru Cercel, SPUN 3 Valea Voievozilor, SPP Calea Ialomiței, CM71 Calea Ialomiței și  apărare de mal din gabioane pe 156 ml., în zona skate-park.

“Aici  sunt pe final lucrările de reabilitare al celor două sensuri de mers de pe acest pasaj rutier. Suntem imediat după turnarea primului strat de asfalt, mai urmează încă două straturi, așteptăm o temperatură de aproximativ 15 grade pentru a putea să finalizăm și acest sens, după aceea se fac rosturile aici, apoi se trece circulația pe acest sens și vor face rosturile și pe celălat sens. Și cu această investiție, cu aceste lucrări, putem spune că proiectul privind centura municipiului Târgoviște se apropie de finalizare. Discutăm despre aproximativ 220.000 de metri pătrați, de străzi și trotuare reabilitate, de 15, 4 km de străzi de asemenea, ca lungime, reabilitate, discutăm despre patu stații de pompare, de două poduri făcute de la zero și de încă patru poduri reabilitate pentru unul dintre cele mai importante proiecte de reabilitare și modernizare a infrastructurii din municipiul Târgoviște. Dacă vremea ne permite, undeva între 45 și 60 de zile vor fi finalizate lucrările pentru acest proiect, care îmbunătățește radical condițiile de trafic în municipiul Târgoviște.

În colaborare cu Consiliul Județean Dâmbovița, așteptăm și debutul pe ceea ce înseamnă proiectul de inel numărul doi de centură al municipiului Tâgoviște. Și aici Consiliul Județean a avut o implicare serioasă și așteptăm un sprijin pe bugetul Consiliului Județean, pe anul acesta, astfel încât să putem închide cu succes acest proiect, un proiect foarte important pentru municipiul Târgoviște. În cadrul acestui proiect s-au mai realizat 14 km pentru conducta de canalizare. Schimbările se văd, arată foarte bine, iar când va fi finalizat proiectul, acesta va arăta și mai bine. Municipiul Târgoviște nu a avut niciodată o centură la aceste standarde.” a precizat primarul Cristian Stan.

Recepția întregii investiții va fi făcută în această primăvară.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro