RACIU: Teren de sport multifuncțional, amenajat cu sprijinul financiar al CJD

Comuna Raciu a finalizat primul obiectiv finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, un program prin care CJD susține o cotă de cofinanțare pentru realizarea unor proiecte locale de investiții. Primăria Raciu a semnat contractul în prima tranșă a proiectului, pe 25 iunie. Este vorba de amenajarea uni teren multifuncțional la Școala Raciu, costurile ridicându-se la 322 000 de lei.

Am inaugurat primul obiectiv finalizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală: terenul de sport multifuncțional construit pentru elevii Școlii Gimnaziale Raciu.

Era mare nevoie de un astfel de teren și sunt convins că, alături de colegii mei și de primarul comunei, Vasile Grădinaru, le-am făcut o frumoasă surpriză elevilor școlii din Raciu. Elevilor, profesorilor, părinților și bunicilor din comună le urez un an școlar plin de realizări și îi asigur că le vom fi mereu aproape.

PJDL își dovedește utilitatea! După cum le-am spus dâmbovițenilor încă de la începutul mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, acest program va reuși să dezvolte fiecare sat, comună, oraș sau municipiu din județul nostru.

Am promis, am făcut!” a declarat la inaugurare, președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro