Pucioasa: Stație de Ambulanță… în curând! ANL pentru medici și profesori… în viitor!

Pucioasa, magnet pentru medici și profesori! Dacă înainte medicii fugeau din Pucioasa pentru a-și continua activitatea în spitalele mai mari  din județ sau din țară, acum se pare că situația s-a schimbat radical. Edilul de la Pucioasa, Constantin Ana a declarat recent că trendul actual este de venire spre Pucioasa atât al medicilor, cât și al profesorilor. Pentru stabilizarea acestor categorii profesionale la Pucioasa, primarul Constantin Ana ia în calcul  să construiască locuințe ANL pentru medici și profesori. Un alt atu important pentru atragerea acestor profesioniști în localitate sunt investițiile actuale, dar și cele viitoare care vor schimba fața instituțiilor de învățământ și a celor sanitare, pentru că spune edilul ,,anul viitor școlile din Pucioasa vor fi de departe cele mai moderne din județ’’

,,Din ce în ce mai mulți medici vin către Pucioasa! Privesc cu satisfacție faptul că lumea se întoarce către Pucioasa. O să încercăm să pregătim și un proiect pentru un ANL dedicat strict cadrelor medicale și cadrelor didactice. Există acest program în momentul de față și vrem să facem și acest demers. Eu am învățat în viață că mai întâi trebuie să oferi și apoi trebuie să ceri și asta facem noi astăzi, permanent oferim soluții… și pentru cadrele didactice unde am pregătit niște școli… Probabil că anul viitor școlile din Pucioasa vor fi de departe cele mai moderne din județ, sunt și puține, într-adevăr, spre norocul meu. Nu mă pot lupta cu Târgoviștea care are foarte multe.

Însă prin dotările din școli și din spital noi creem premisele atragerii unui personal profesionist…  Au început să vină oamenii și pe partea de ginecologie și pe partea de chirurgie. Într-un an de zile vă spun că vom ocupa toate posturile vacante, ceea ce este o performanță rar întâlnită. Am reluat activitatea cu Pediatria, deocamdată în Ambulatoriu, lucrurile merg și sunt ok. Nu mai spun că, într-o săptămână, maxim două, așteptăm deschiderea Stației de Ambulanță Pucioasa. Am înțeles că ordinul de ministru a fost semnat, noi am predat amplasamentul de mai bine de o lună de zile în condițiile pe care ni le-au cerut cei de la Serviciul Județean de Ambulanță’’, a declarat Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa în cadrul unei conferințe de presă.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro